„Капките“ с ударен старт, над всички бе актьорът Владимир Зомбори в ролята на Джъстин Тимбърлейк

Скрийншот: Нова, "Като две капки вода".

Дванадесетият сезон на риалитито за имитации „Като две капки“ вода започна ударно, като победител стана актьорът Владимир Зомбори.

Предаването започна с дегизираните като затворници Геро и Рачков, които акостираха в студиото след полет с хеликоптер.

В залата присъстваха победителите от предишните сезони Рафи Бохосян, Влади Михайлов, Фики, Стефан Илчев и Михаела Маринова.

Първи на сцената се изяви актьорът Иво Аръков, който влезе в ролята на американския рапър Питбул. Победителката от „X фактор“ Християна Луизу се превъплъти в кожата на Селин Дион, за да дойде ред на Владимир Зомбори.

35-годишният актьор с нетипична фамилия, идваща от Австро-Унгария, дебютира със страхотна имитация на американската поп звезда Джъстин Тимбърлейк. Зомбори бе овладял изключително майсторски движенията на Джъстин и сценичното му поведение.

Сложните танци, с които е известен Джъстин, се оказаха по силите на Зомбори, който бе в завиден синхрон с професионалните танцьори от „Фънки Мънкис“.

Изпълнението му бе оценено безапелационно най-високо и от журито, и от колегите му, и от публиката. Определено актьорът ще бъде сред фаворитите за първото място в 12-то издание на „Капките“.

„Изпълнението на Зомбори беше зверовито. От него започна предаването“, похвали го иначе критичният Фънки. 

С огромна енергия и чудесна имитация се представи и комедийната актриса Елена Атанасова, позната от сериала „Ол инклузив“.

Позитивната й енергия заля като цунами сцената, докато Елена  голям успех имитираше една друг фурия – поп певицата Пинк.

В първия тричасов лайв не липсваха и познатите закачки между члена на журито Веселин Маринов и неговият телевизионен „баджанак“ Димитър Рачков. Рачков отново използваше всеки удобен момент да дразни естрадния бард за радост на зрителите.

Advertisement