Как изглежда тялото на човек, свалил 180 кг. История, в която е трудно да се повярва (видео)

Как изглежда тялото на човек, свалил 180 кг. История, в която е трудно да се повярва (видео)
Източник: YouTube/truly

Всеки ден в интернет виждаме прекрасни колажни снимки на личности преди и след отслабване. Всъщност истината не е толкова колоритна, колкото изглежда на пръв поглед и тази история ще ви убеди в това.

Джеси Шанд, жител на САЩ, доскоро тежал повече от 300 кг. Но един ден животът на момчето се променил коренно.

Преди това той седял на компютъра по цял ден, практически не се движел и разхождал и не правел никакви физически упражнения.

Интересното е, че по това време Джеси е виден „интернет трол“, който дразнел онлайн потребители от комфорта на майчиния си дом.

„Бях твърде дебел, за да се побера дори в собствения си душ“, каза Джеси. „Не се бях къпал от години, не бях напускал къщата си от години. Бях се отказал от себе си, убеден, че съм отишъл твърде далеч, за да се надявам да поправя грешките си. ”

Един ден Джеси решил да „троли“ онлайн форум на културисти. Културистите отговорили на подигравките му, като поискали Джеси да покаже своя снимка. По някаква неизвестна причина Джеси изпълнил молбата им… и добре, че го направил.

Защото вместо да го подиграват, бодибилдърите му дали съвети как да влезе във форма.

Джеси започнал да приема съветите им, бавно правейки промени в живота си… и той започнал да вижда разликата!

Същите хора, които Джеси бил нападнал, станали най-големите му поддръжници.

След като взел твърдо решение да отслабне, той започнал да ходи на фитнес 5 пъти седмично, напълно се отказал от бързото хранене и преминал към здравословно хранене.

За две години човекът успял да свали 181 кг!

Ако не знаете английски, няма значение. Пак можете да добиете представа за кардиналното му отслабване от кадрите. Това видео показва невероятните метаморфози на човек, решил да вземе нещата в свои ръце и да покаже безкрайна воля.

Както разбирате от видеото, след отслабването мъжът бил изправен пред нов проблем: 18 кг висяща кожа върху доста слабото тяло.

За да се отърве от този проблем, била необходима пластична хирургия. Тази процедура струвала поне 20 хиляди долара! Човекът все още нямал идея откъде може да получи такава огромна сума, така че носел дрехи с няколко размера по-големи.

Джеси е много благодарен на местните бодибилдъри, които му помагали със съветите си във фитнеса и го подкрепяли по всякакъв начин. След като изгледахме това видео, можем определено да заключим, че едно пътуване от хиляди километри започва с една стъпка.

Ето как всъщност изглежда тялото на човек, който е загубил повече от половината от телесното си тегло.

Advertisement