Как изглежда днес момчето, което се роди с родилно петно във формата на сърце на челото

Как-изглежда-днес-момчето,-което-се-роди-с-родилно-петно-във-формата-на-сърце-на-челото

Помните ли „Детето на любовта“? Ето как изглежда момчето, което се роди с родилно петно във формата на сърце на челото.

Много деца се раждат с родилни петна по тялото. Но това момче стана истинско чудо.

Чинар е очарователното момченце, което се роди с белег във формата на сърце на челото през 2017 г., спечелвайки сърцата на мнозина.

родилно-петно-сърце

Родителите Мурат и Сейда били изумени, когато новороденото им се появило на бял свят с тази уникална характеристика, превръщайки го в малка звезда в родилната зала. Дори медицинските сестри не устояли да си направят селфи с безценното бебе.

Когато таткото го взел за пръв път на ръце, той първоначално разтрил петното, мислейки си, че това е някаква мръсотия.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Çınar Engin (@lovebaby.cinar)

Но се оказало, че Чинар има необичаен родилен знак под формата на сърце. Родителите му споделят пред Daily Mail, че са се влюбили в този отличителен знак.

Бащата Мурат, родом от Анкара, Турция, споделя трогателния момент от откритието с новинарския сайт, като казва: „След като медицинска сестра почисти кръвта на главата му, аз бях първият, който видя родилния белег. Бях наистина изненадан. Когато се приближих до главата му, разбрах, че това е невероятно сърце. Беше ми трудно да сдържа сълзите.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Çınar Engin (@lovebaby.cinar)

Той продължава: „Медицинската сестра изкрещя: „О, Боже мой, невероятно, това е дете на любовта.“ След това пристигнаха още трима души, които си направиха селфи. Когато майка му видя родилния му белег започна да плаче. Наистина беше като дар от Бога.Никой от нас не изпитваше никакви негативни чувства. Вярваме, че той е роден с късмета си.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Çınar Engin (@lovebaby.cinar)

Оттогава изминаха няколко години, Чинар вече е на 6 и се е превърнал в местна звезда. Неговата родилно петно-сърце станало още по-ясно и минувачите винаги искат да се снимат с него, тъй като това е много необичайно явление.

Мурат обясни, че синът му има много фенове. „Когато се разхождаме, всички хора ни се усмихват и ни харесват. Всички наши приятели са заинтригувани от белегът му във формата на сърце. Казват, че е дете, родено от любов“, казва щастливият баща.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Çınar Engin (@lovebaby.cinar)

Експертите твърдят, че в повечето случаи такива петна изчезват на възраст от 6-7 години, но засега Чинар е със сърцето на главата си и е най-известното момче в града.

Advertisement