Как изглежда днес момчето, което преди 8 години се роди с необичайна външност

Как изглежда днес момчето, което преди 6 години се роди с необичайна външност

Самуел Силва е от Бразилия и роден е през 2014 година. Необичайният му външен вид изненадва всички в болницата, тъй като мургавото момче имало неравномерен цвят на кожата и косата.

Тогава Самуел станал много популярен в родината си, медиите писали за него, снимките му били във всички вестници и списания, а името му се споменавало във всяка новинарска емисия.

Как изглежда днес момчето, което преди 6 години се роди с необичайна външност

Всички били удивени от външния му вид, но не и майка му. В крайна сметка момчето вече било представител на четвъртото поколение, което има подобна характеристика.

семейство-с-необичайна-външност

Нивиавеа Сила има същия външен вид и го е наследила от майка си, но поради възрастта им лекарите не вярват, че жените са родени по този начин, те са склонни да вярват, че тази болест е възникнала у тях в процеса на живота.

За разлика от майка си и баба си, които винаги са имали комплекси заради външния си вид, Самуел винаги се чувствал уверен. И на две години той вече знаел, че би искал да стане известен и колкото се може повече хора да знаят за него. И постепенно започнал да се стреми към това.

момче-витилиго

Момчето стана често гост на различни кастинги, прослушвания за реклама и дори във филми. И той бил забелязан! Подобен интересен външен вид се вписва много добре в сферата на модата.

момче-модел

От 2018 г. Самуел успешно гради кариера като модел. Той има договори с най-популярните марки облекла, снимки в различни модни списания, а на модния подиум е истинска звезда! Момчето се радва да работи по 6-8 часа на ден, увеличавайки популярността си в Бразилия.

момче-кукла

В момента Самюел вече е на 8 години, като модел е известен в цял свят. А в Бразилия дори произвеждат кукли, приличащи на него.

От самото си детство момчето имало не просто мечта, а цел – да стане известно и да прави всичко всичко, за да я осъществи. Сега той е известен, разпознаван е по улиците и може да си позволи да пътува и да помага на семейството си с пари. Следващата цел на Самуел е да се снима във филми и сме сигурни, че ще успее!

Advertisement
Фейсбук коментари