Как изглежда 91-годишният баща на Филип Киркоров, който остави жена си заради по-млада

Филип Киркоров
Източник: Instagram/fkirkorov

Бащата на родения във Варна Филип Киркоров е на 91 години, но това не му пречи да е активен на любовния фронт.

Бедрос Киркоров е роден на 2 юни 1932 година във Варна в арменско семейство, а баща му е бил обущар. От малък Бедрос пее във варненските хорове, учи в музикално училище в Москва, където се установява след време.

Въпреки преклонната си възраст, личният живот на 91-годишния Бедрос е толкова бурен, че и турските сериали бледнеят пред него.

Близо 26 години бащата на Филип Киркоров живее с втората си съпруга Людмила Смирнова. Наскоро стана известно, че артистът се е разделил с избраницата си заради нова любов.

Киркоров-старши обясни внезапния си развод по следния начин: здравето му вече е лошо и съпругата му, както му се струвало, не му обръщала достатъчно внимание.

Половин век разлика

Въпреки преклонната си възраст, личният живот на 91-годишния Бедрос, бащата на Филип Киркоров, е толкова бурен, че и турските сериали бледнеят.

На последния си рожден ден, на концерт в Кремълския дворец, Филип Киркоров представи на феновете новата любовница на баща си, 43-годишната блондинка Олеся. Тя била дългогодишен фен на Филип. Срещнала случайно Бедрос и първо станала негова помощница, а след това и негова любов.

Бедрос Киркоров
Бедрос Киркоров и Олеся.

„В залата е моят баща, човекът, който ми даде живот, даде ми фамилията и който днес, почти на 91, седи с младата си дама и ме аплодира. Ето кого трябва да вземем за пример! – възхити се Филип на баща си.

Според приятел на семейството Бедрос живял с 43-годишната Олеся почти година под един покрив в столичния си апартамент. Дъщерята на Олеся също живеела с тях.

Двете се редували да се грижат за Бедрос. Краката му са слаби и паметта му понякога отказва. Филип много пъти му изпраал икономките си, но Бедрос бил упорит: не искал да вижда никоя друга, освен Олеся.

Миналата зима Бедрос и Олеся обаче имали голяма кавга. Не знаем какво се е случило между тях, но Бедрос помолил Олеся да напусне апартамента му.

Нова тръпка

Според приятелите на артиста обаче Бедрос не е бил сам дълго време. Сега бащата на Филип Киркоров има нова „бойна приятелка“.

Новата страст на Киркоров-старши също е доста по-млада от него, тя е на 57 години. . И нейното родословие не е лошо: тя е племенница на легендарния пилот Алексей Маресиев.

Жената е много грижовна, следи здравето му, придружава го на медицински прегледи.

На 91 години бащата на Филип грее от щастие и непрекъснато благодари на новата си приятелка за нейните грижи и внимание.

Advertisement