Как да се харесате на Водолея: 5 важни съвета

Как да се харесате на Водолея: 5 важни съвета
Източник: Pixabay

Водолеите не са от този свят и това е по-скоро комплимент, отколкото забележка. Представителите на тази зодия са изключително необикновени, следователно подходът към любовта към тях трябва да бъде необичаен.

Не забравяйте, че да намерите перфектния човек и да го впечатлите са две различни неща. Ако сте се влюбили във Водолей и се интересувате от него, съветите, описани по-долу, ще ви помогнат да затвърдите успеха си.

Водолеите обичат спонтанноста

Предсказуемостта не им е силна страна, така че те очакват същото и от вас. Ако наистина искате да направите силно впечатление на Водолей и да му се харесате, опитайте се да бъдете непредсказуеми. Водолеите го обожават.

Да, трябва периодично да си почивате от подобно поведение, но ако сте възможно най-предвидими и скучни, тогава шансовете ви със зодията ще клонят към нула. Те мразят, когато някой е твърде консервативен по отношение на връзките.

Научете се да се смеете и да бъдете забавни

Скуката за всеки Водолей е нещо много лошо и недопустимо. Ако човек е скучен, те се опитват да контактуват с него възможно най-малко. Не се страхувайте да се смеете от сърце и да се забавлявате.

Дори и да сте странен човек, Водолеите определено ще обмислят кандидатурата ви за поста на тяхна половинка, но ако излъчвате униние, никакви други ваши плюсове няма да могат да ги убедят да ви дадат шанс. Водолеите обичат хора, които излъчват оптимизъм и могат да бъдат весели в трудни моменти.

Не усложнявайте 

Водолеите мразят, когато се напрягат в една връзка. Те са простичко устроени хора, така че и вие трябва да сте такива, защото само по този начин те ще могат да се насладят на общуването с вас.

Трябва да покажете на този човек, че няма да го критикувате. Вероятно сте чували израза „прост като пет цента“. Ако сте такъв човек, Водолеите определено ще ви забележат и със сигурност ще искат да поддържат отношения с вас. В резултат на това влюбването в този човек ще бъде много по-лесно.

Дайте шанс на Водолея да бъде главният

Водолеите обичат да играят ролята на лидер в една връзка. Поемете инициативата в началните етапи, но след това отстъпете място на Водолея. Направете това точно в момента, когато представител на тази зодия иска да ви покани някъде за първи път. Водолеите обичат да имат контрол, така че не се опитвайте да доминирате над тях.

Развивайте се интелектуално

Ако не сте умен, ерудиран и образован човек, трябва да покажете на Водолея, че се опитвате да поправите това. Водолеите мразят тези, които са спрели в развитието си, но се държат така, сякаш наоколо има само глупаци. Водолеите много обичат да общуват с хора, от които могат да научат нещо.

Advertisement