Как да привлечете щастие на рождения си ден

рожден ден торта

Рожденият ден е най-важният ден в живота на всеки човек, защото точно тогава нашето биополе се обновява. Също така се случва попълването на сили и енергия за следващата година.

Но, въпреки всички положителни моменти, рожденикът става много уязвим точно в този ден. По тази проста причина трябва да се избягва стресът и ненужните вълнения. Постарайте се да се заредите с веселие и позитивна енергия.

Денят, в който човек се е родил, е свързан с много поверия и суеверия, към които нашите предци са се отнасяли с цялата си отговорност. В този ден може да се нанесе вреда на човек – да се погледне с лошо око или да му се навреди.

На празника са поканени само най-желаните хора, чиято порядъчност и честност не предизвиква съмнения. Дори обикновена завистлива мисъл може много да навреди на човек.

Съществува поверие, че ако Пълнолунието съвпада с рождения ден на човек, то трябва да си загатне някое желание, което непременно ще се сбъдне.

Има няколко ритуала, които могат да помогнат. При това трябва да се направят точно на рождения ден. По този начин ще привлечете късмет и щастие.

Заговор на амулета

Той може да ви помогне да се изолирате от негативното и от лошите очи. Освен това, този заговор ще ви помогне да се избавите от недоброжелатели.

Запалете свещ и прочетете тези думи:

Призовавам своя ангел-хранител за защита и покровителство.Да ме защити божия Посланик, даден ми по рождение, от всяка лоша дума и негативна постъпка.

 

 

Advertisement