Как да оцелеете под един покрив със Скорпиона: съветите на астролозите

Как да оцелеете под един покрив със Скорпиона

Скорпионите имат лоша слава, защото мнозина казват, че съжителството с тях е истинско изпитание. Човек не може да не се съгласи с това, но също така е важно да запомните, че отношенията с този човек винаги могат да бъдат направени по-приятни. Нашите съвети ще ви помогнат в това.

Първото, което трябва да запомните: никога не стойте настрана, когато тези хора имат нужда от помощ.

Никога не губете доверието им

Това е първото и най-важно правило от всички. Скорпионите никога не прощават предателството. Те са изключително ревниви, така че ще трябва постоянно да чувате от тях въпросите „Къде си?“, „Кой ти се обажда?“ и така нататък. Въпросът тук е, че Скорпионите много обичат сродната си душа. Те не искат да я загубят, затова се притесняват, че любимият им човек може просто да се влюби в някой друг.

Скорпионите определено няма да ви притесняват все повече и повече с ревността и собственическото си отношение, ако приемате въпросите им спокойно. Не крийте намеренията си, тогава всичко ще бъде наред.

Приемете като факт тяхната злопаметност

Скорпионите са хора, които помнят абсолютно всяка ваша обидна дума или действие. Това не винаги е приятно, но просто трябва да се примирите с него. Не ги обвинявайте, че си спомнят как сте ги нарекли преди година в разгара на силна кавга. Това само ще влоши ситуацията.

Скорпионът няма да отмъсти на сродната душа, така че приемете желанието им да ви напомнят за грешки като лош навик, защото всъщност това си е точно лош навик и нищо повече.

Бъдете търпеливи

Скорпионите са хора, чието настроение може да се променя много често. Да, съжителството с такъв човек може да бъде истинско изпитание, но просто трябва да го приемете. Ако всеки път, когато настроението на Скорпиона се промени, вие реагирате прекалено на това, разривът не може да бъде избегнат.

Винаги давайте всичко от себе си във връзката

В любовта Скорпионите не знаят да обичат половинчато, затова изискват същото от своята сродна душа. Ако обичат, те обичат с цялото си сърце. Ако искат да помогнат на любим човек, тогава те посвещават абсолютно цялото си свободно време на това.

В никакъв случай не принуждавайте Скорпиона да се справя сам с проблемите, особено ако вие сте източникът им. Мразят безотговорността и инфантилността дори повече от егоизма.

Помагайте на Скорпиона да работи над себе си

Това е много важен момент, който изисква специално внимание. Скорпионите са изключително взискателни към себе си, но не винаги имат много мотивация. Ако ги подкрепите, тогава в бъдеще те определено ще ви отвърнат със същото. Имат нужда от човек, който да им помага, а най-голямата и важна помощ за тях е моралната. Понякога на Скорпионите им се иска да се откажат, но ако им напомните, че са най-добрите, ще ви оценят още повече.

Advertisement