Има 3 вида Скорпиони спрямо рождената дата. Вижте кой вид сте вие:

Има-3-вида-Скорпиони-

Скорпионите са властни и емоционални хора, пише Paralos Curiosos. Но това е обща характеристика на тези, които са родени между 23 октомври и 22 ноември.

В границите на това време могат да се разграничат три периода, които са много различни един от друг. Съответно природата на Скорпионите, принадлежащи към тези различни периоди, също ще се различава.

Ето кои са 3-те различни типа хора, родени под знака на Скорпиона:

Първата група (между 23 октомври и 2 ноември)

Хората, родени през този период, са най-чувствените от всички Скорпиони. Те винаги са в преследване на удоволствието.

Това е така, защото те се управляват от Марс. Отличителни черти на тези Скорпиони са наличието на смелост, невероятен магнетизъм.

Те са обвити в ореол от тайни и мистерии.
По природа са потайни и сдържани, въпреки че обичат да са център на внимание. Имат много ентусиазъм и енергия.

Тези Скорпиони се отличават с преданост и лоялност към своите близки. И искат същото в замяна. Единствената причина, поради която могат да прекъснат дадени отношения, е предателство.

Подобно на останалите Скорпиони, тези хора са много злобни и отмъстителни.

Втората група (от 3 до 11 ноември).

Скорпионите, родени по това време, са нетърпеливи да разберат живота и света около тях. Тези хора са идеалисти и искат да опознаят себе си истински. Те се управляват от Юпитер. Имат меланхоличен тип темперамент.

Освен това това са най-интелигентните и амбициозни представители на зодията.

Всичките им цели в живота задължително биват реализирани. Въпреки препятствията и трудностите в живота, тези хора продължават да се движат напред, постигайки невероятен успех. Те не спират дотук, търсят нови цели, изкачват онези върхове, които за другите изглеждат недостъпни.

Те са романтични, щедри и предани.

Третата група (от 12 до 22 ноември)

Заради влиянието на Луната тези Скорпиони са най-емоционални. Те трябва да се научат да контролират емоциите си. Скорпионите, родени през този период, умеят да впечатляват хората. Те лесно получават слава и признание.

Те са ориентирани към семейството.

Обичат да се грижат за близките си, готови са да жертват много за тях.

Скорпионите, които са част от тази група, не прощават стари грешки и обиди, не са толерантни към провала и са много отмъстителни.

Advertisement
Фейсбук коментари