„И аз съм човек“. Сълзи в очите на Алек по време на последното му интервю

Скрийншот: БТВ, "120 минути".

Сълзи се появиха в очите на ергена Александър Младенов по време на последното му интервю в предаването „120 минути“.

Само за една вечер той се превърна в най-коментирания и охулван човек в държавата, след като на финала на романтичното риалити реши чрез видеообръщение да съобщи на финалистките Маги и Надя, че не може да избере нито една от двете, защото не е сигурен в чувствата си.

В резултат в социалните мрежи се изсипаха стотици смешки, мемета и колажи по негов адрес, в които ергенът е представян като мамино синче и измамник, подиграл се с чувствата на 26 жени. 

Няма как целият този хейт да не се е отразил върху Алек, макар в първата си медийна изява след края на формата той да заяви, че съвестта му е чиста и не обръща внимание на публикациите по негов адрес.

В студиото на „120 минути“ очите на ергена се навлажниха, когато отново бе похваната темата дали е постъпил правилно, като не им е казал решението си лично, а не чрез видео.

Ергенът попита риторично водещия Светослав Иванов дали той винаги е взимал правилните решения и допълни, че от своите решения в живота винаги е гледал да изважда нужните уроци.

„Това може да е един урок, който аз да взема. Но и аз съм човек“, заключи Алек. 

„Какво означава правилно и неправилно в този момент? Телевизионно? Реално? Спрямо кого?“, попита ергенът и каза, че вечер заспива спокойно, защото не е дал напразни надежди нито на себе си, нито на когото и да било.

Зрителите са разделени в мненията си относно постъпката му на финала. Докато повечето го упрекват, че се е подиграл с Магдалена и Надежда и че се е повлиял от мнението на майка си, то има и такива, които смятат, че Алек е постъпил правилно.

Част от потребителите са убедени, че и двете не са били подходящи за него и че това е просто шоу около което не бива да се драматизира прекалено.

Advertisement