Хубавец! Синът на Ален Делон е наследил красотата и чара му

Ален-Делон

Емблематичният френски актьор Ален Делон едва ли прилича на човек, който би се радвал на спокоен семеен живот. Той беше желан от милиони жени по света, включително най-красивите модели и актриси. Но малцина успяха да го задържат до себе си за дълго време.

Приписват му безброй романи, освен това актьорът има четири деца от различни жени. Средният син на Делон, Антъни, не иска да общува с баща си. Изглежда, че той не може да прости на известния родител вечните снимки и купони, както и прекомерно строгото възпитание.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by alaindelonjr (@alainfabiendelon)

Очевидно Ален наскоро решил да се реабилитира като родител, но с по-малките си деца – Анушка и Ален-Фабиен. И двете деца се появиха в брака на актьора с известния модел Розали Ван Бремен. Ален помогна на Анушка да се затвърди на сцената. Но с особено трепет 82-годишният актьор се отнася към най-малкия си син.

28-годишният Алиен Фабиен Делон е истински красавец, който покорява модната индустрия и по подобие на баща си се снима в киното.

До 16-ия си рожден ден Ален-Фабиен живее с майка си. След 15 години брак жената напусна Делон за сметка на техенсемеен приятел, бизнесмена Ален Афлел. Розали почти не се интересувала от съдбата на сина си и не обърнала нужното внимание на възпитанието му. Тя предпочита да пътува по света в компанията на новия си мъж. Именно тогава тийнейджърът попаднал на хлъзгав път.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by alaindelonjr (@alainfabiendelon)

Чувствайки се свободен и в същото време ненужен, Ален-Фабиен се пристрастява към цигарите, след това опитва алкохола и скоро става напълно зависим от леките наркотици. Бащата не знаел за вредните навици на сина си. Всичко се разбрало, когато по-голямата му сестра Анушка го забеляза пиян.

Ален Делон в най-кратки срокове осъдил съпругата си за попечителството на сина си и го отвел в Женева. Младият мъж бил настанен в елитен рехабилитационен център, където успял да подобри здравето си, както физическо, така и емоционално. Изглеждало, че сега всичко ще бъде наред и най-лошото е минало. Но скоро последвал нов удар…

 

View this post on Instagram

 

A post shared by alaindelonjr (@alainfabiendelon)

Във вилата си актьорът държал колекционерски пистолет. Ален-Фабиен знаел за това и преди едно от партитата извадил оръжието, очевидно за да се похвали с приятелите си. Последствията от такава небрежност се оказали ужасни: в разгара на забавлението, а може би и в алкохолна лудост, някакъв младеж грабнал пистолета и случайно стрелял. И макар Алиен да се опита да му попречи, куршумът попаднал в стомаха на 16-годишно момиче и се е забила в гръбнака.

Бащата и синът били изправени пред съдебни спорове. Делон-старши е съден за небрежно притежание на оръжие, а по-младият за телесна повреда. Връзките и парите на актьора тогава помогнали да се избегне затвора.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by alaindelonjr (@alainfabiendelon)


Ален-старши бил бесен след случилото се. Той решил да накаже сина си, като му намали жестоко джобните пари. Тогава момчето трябвало да разбере за първи път какво означава да изкарваш прехраната си сам.

Той трябвало да работи като общ работник, бензинджия и мияч на прозорци. Тогава младежът решил да се пробва в моделния бизнес – и това било правилното решение.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by alaindelonjr (@alainfabiendelon)

На 22 години Ален Фабиен започва да се появява на кориците на модни журнали. Но най-големият успех на сина на Делон за момента може да се смята подписания договор с Dior.

Само за две години по-младият Ален успял да се превърне в един от най-търсените мъже в модния бизнес. Самият той обаче не смята това за постижение живота сии мечтае да повтори актьорския успех на баща си. Не толкова отдавна той се появи във френските филми „Казвам се Бернадет“ и „Срещи след полунощ“.

Advertisement