Хората са привлечени от тях! 5 зодии с най-светлата аура

Хората са привлечени от тях! 5 зодии с най-светлата аура

Астролозите посочват 5 зодии със светла аура, към които хората са привлечени. Те са тези, които излъчват светлината на надеждата и могат лесно да разрешат всякакви житейски проблеми, да подкрепят със съвети и да посъветват другите как да се справят с проблемите.

Мнозина са запознати с израза „избираме хората неслучайно“. А астрологичните наблюдения непрекъснато доказват валидността на тези думи. Всяка зодия има уникална енергия и аура, но само 5 представители на зодиите излъчват огромна положителна енергия, която привлича другите.

1. Телец

Телците имат големи и добри сърца. Те изобщо не знаят как да завиждат, да отмъщават, да осъждат или да отговарят със зло на злото. Това са най-добрите съветници и предани приятели. Те знаят как да подкрепят и успокояват.

В същото време са мили не само към близките, но и към всички около тях. Телецът се характеризира с човечност, емпатия, любов към другите. Тези качества ги правят най-милите хора и оцветяват аурата им в бяло. Да имаш Телец до себе си е като да спечелиш от лотарията.

2. Дева

Девата е зодия, която служи на хората. Зад външната потайност и откъснатост се крие богат вътрешен свят. Това са одухотворени хора, които не са лишени от рационализъм и чувство за отговорност към другите. Те ще се притекат на помощ, независимо от чуждите недостатъци и пороци.

Девите няма да искат нищо: те веднага ще почувстват, че нещо не е наред, ще подкрепят и ще направят всичко възможно, за да разрешат ситуацията. Разумните и обективни Деви знаят как да решават всякакви проблеми, а техният перфекционизъм ги тласка да променят този свят към по-добро. Такива хора са лишени от гняв и личен интерес, водени са от изключително добри намерения.

3. Везни

Отзивчиви и приятелски настроени, Везните излъчват доброта на енергийно ниво. Тяхното положително отношение към живота, любопитство, активност, непоклатим оптимизъм винаги привличат хората. Везните никога не се предават на трудностите, успявайки да разрешат своите и чужди проблеми.

Единственият им проблем е, че са твърде открити и понякога това води до проблеми в личния им живот. Оказва се, че дори близки хора понякога използват добротата на този знак. В същото време Везните не са наивни, но понякога голямото им сърце затруднява разумното мислене: готови са на всякакви жертви в името на любовта и да помагат на другите.

4. Водолей

Водолеите са най-чистите и мили създания. Отличават се с мила, чувствителна душа. Те никога няма да откажат помощ, винаги ще подкрепят със съвет, защото сърцето им е отворено за нуждите и проблемите на хората. Водолеите са уникални представители на зодиакалния кръг: те не са способни на лоши постъпки, отнасят се с любов към всички, включително към тези, които са ги предали.

За мнозина това предизвиква недоумение или дори подигравка и едва след това – уважение. Самият факт, че Водолеите не искат да хабят енергията си за негативизъм, отмъщение, интриги, заслужава възхищение. В същото време те са много наблюдателни: винаги анализират случващото се, научават правилните уроци и помагат на другите да не се провалят при избора си на житейски път.

5. Риби

Всеки иска да остане близо до Рибите за дълго време и е просто невъзможно човек да ги подмине. Те са очарователни и приятни хора. Рибите винаги ще откликнат на молба за помощ, ще развеселят с шега, ще помогнат да се справят с житейските проблеми.

Представителите на този знак са открити и искрени хора, които не са склонни към зло. Те имат лека аура, както и мъдрост, философско отношение към живота, състрадание и доброта. Рибите са избухливи, понякога сдържани, но само защото са много чувствителни. Именно тяхната чувствителност им помага да разпознаят настроението и чувствата на другите и след това да поемат чуждия негатив върху себе си.

Светлата аура е рядкост, която не се дава на никого просто така, може да се спечели само с духовно развитие, личностно израстване, познаване на истината и помощ на хората.

Експертите напомнят: вътрешната светлина говори за високо ниво на човешкото съзнание, показва неговия праведен вътрешен глас и непоколебимост в принципите и възгледите за живота.

Advertisement
Фейсбук коментари