Хората с изумителна фантазия! 20 факта за зодия Рак

зодия-Рак

1. Ракът е много чувствително и фино създание, интуицията на представителите на този знак работи отлично, особено ако е развита. Подсъзнанието винаги ще казва на Рака как да действа в дадена ситуация.

2. Настроението на Рака често е много променливо: ако в момента е в добро настроение, то всяко малко нещо може да го разстрои и обратно.

3. Раците лесно се адаптират към различни условия и са способни да се променят вътрешно, това е тяхното естествено състояние. Така че не се учудвайте, че в различни периоди Ракът може да харесва различни неща или че днес може да се отегчи от нещо, което вчера му се е сторило интересно.

4. Раците са раними и докачливи, но в течение на живота те изграждат определени граници, така наречената „обвивка“ на психиката си, отвъд която могат да бъдат допуснати само тези, на които наистина имат вяра.

5. Ако образува силна черупка, Ракът става много недоверчив към света. Той трябва да се увери във вашата „безопасност“. Ако все още няма черупка, Ракът може да приеме за даденост всичко, което види и чуе, лесно е да го заблудите или убедите в нещо (в това той прилича на Рибите).

6. Раците са собственически настроени, те не обичат да споделят своето, особено ако са се сдобили с него с големи трудности и са изразходвали много умствена сила.

7. Ракът е пасивна, приемаща зодия, той лесно може да попадне под влиянието на другите, въпреки че често не го показва, а се опитва да изглежда силен и смел.

8. Подобно на другите водни знаци, Раците имат голямо въображение и богата фантазия. Но основната задача е да се научите как да го използвате за своето благо, за творение, а не за самозалъгване.

9. Раците почитат традициите, обичат да си спомнят миналото, интересуват се от история, родословие.

10. Хората от зодия Рак често имат много добра памет, помнят много малки подробности от миналото, на които другите хора не биха обърнали внимание. И всичко това, защото те остро усещат всяко събитие, преминават през своите емоции, които след това могат да възпроизведат в нужния момент.

11. Също така Раците знаят как да изкривят реалността на миналото, защото техните емоционални реакции могат да „запомнят“ събития, които всъщност не са съществували, но които Ракът просто би искал да изживее в реалността. Реалността и фантазията при Рака често сменят местата си.

12.Най-голямата ценност  за Рака е семейството, особено близки отношения Ракът завързва с майката (Както мъжете, така и жените).

13. Поради много сериозното си отношение към семейството и семейните ценности, Раците често създават собствено семейство доста късно, а понякога изобщо нямат такова. Следователно не може да се каже, че всички Раци са непременно семейни хора.

14. Раците често са привързани към дома си и го смятат за своя крепост.

15. Раците лесно разбират психологията на другите хора, дори и да не са я изучавали професионално. Това се случва интуитивно, така че винаги търсете съвети от приятелите си от зодия Рак.

16. Първоначално мъжете Рак може да изглеждат мекушави, но те са много добри в отгатването на желанията на своите жени, обикновено са  грижовни и внимателни и се превръщат в отлични защитници на семейството.

17. Раците изпитват страст към физическите удоволствия, включително храната. Обикновено знаят как да готвят вкусно, да глезят себе си и близките си с различни сладкиши. Много Раци обичат да посещават ресторанти и кафенета и бъдете сигурни – те знаят най-доброто в своя град!

18. Има два вида Рак: Рак-отшелник и пътуващ Рак. Първият тип се характеризира с желанието да не излиза никъде; те търсят стабилност и сигурност в дома си. Вторият тип обича да сменя местоположението, но винаги знае, че има, къде да се върне.

19. Раците могат да бъдат добри манипулатори: те знаят къде да натиснат и как да предизвикват съжаление и състрадание, за да получат това, което искат от другите.

20. Във физически план уязвимите части на тялото при Рака са стомаха и храносмилателната система като цяло. Ако човек има проблеми с тези органи, това означава, че той не може да „усвои“ някояситуация в живота, да разбере емоциите си или пък ги блокира.

Advertisement