Хъски се влюбило в немска овчарка и от любовта им се родило красиво кученце (видео)

немска овчарка и хъски
Източник: Pixabay

Невъзможно е да се подмине такова чудо на природата.

Хората са кръстосвали кучета от години, за да развият перфектните породи. Днес много стопани на домашни любимци особено ценят метисите, считайки ги за по-издръжливи, здрави и общителни.

Едно сладко куче, плод на любовта на представители на различни породи завладя социалните мрежи. Майката на чаровното куче с шоколадови петна по козината и сини очи е порода хъски, а баща му е немска овчарка.

Подобна кръстоска обикновено се нарича шепски. Традиционно тези кучета имат едро тяло и гъста козина, която спасява от студа.

Метисите от хъски и немска овчарка се отличават с общителност, дружелюбие и преданост, както и с чувствително обоняние и енергия.

Така че стопаните на героя явно са късметлии с домашен любимец, който е наследил най-добрите черти от родителите си.

Очарователното кученце е още съвсем малко, но вече успя да се сдобие с армия от влюбени поклонници. Видеото с участието на сладураната (кучето е женско) събра почти 40 милиона гледания в TikTok. Стотици потребители бяха трогнати и казаха, че не са виждали нещо по-красиво.

@baby.buff finlee says hi for y’all 🙂 #fyp #puppy #finlee ♬ This is my family – STEEERLING

„То сякаш каза здрасти! Влюбих се”, „Боже, това е най-сладкото куче, което съм виждал!”, „Перфектно семейство”, пишат омагьосани потребители на TikTok.

Advertisement