Героиня! По време на пожар майка спасила 4-те си деца

Героиня! По време на пожар майка спасила 4-те си деца

Тези шокиращ кадри показват как майка спасява четирите си деца от сигурна смърт, като ги изхвърля от третия етаж на горяща сграда.

Децата, паднали от прозореца на 5-етажна сграда в Истанбул, Турция, оцелели, тъй като местните бързо се организирали и положили одеяла отдолу, за да хванат хлапетата.

На шокиращото видео от улицата се вижда как майката изхвърля всяко от децата си през прозореца, докато облак черен дим излизаот отвора на прозореца. Можете да чуете виковете на събралите се хора, докато някои от тях молят жената да не хвърля децата от такава височина.

Въпреки това, всичко било наред и децата не били наранени; по-късно били откарани в линейка за подробен анализ на състоянието им.

„Първо имаше черен дим. Тогава децата започнаха да крещят от прозорците, а ние развихме одеялата, – казва един от свидетелите на инцидента. – Жената хвърли децата отгоре, хванахме и четирите с одеяла.“

Според местните новини майката и децата са откарани в болница като предпазна мярка, но изненадващо и петимата членове на семейството по чудо са успели да избегнат сериозни наранявания.

Също така от горящата сграда били спасени още две деца и двама възрастни.

Advertisement
Фейсбук коментари