Ето защо е невъзможно да забравите Скорпиона

Скорпион
Public domain pictures

Скорпионът е най-мощната зодия, така че хората, които го срещат, често се страхуват.

Определено не искате да влизате в конфликт с него. Той е истински приятел и най-лош враг. Той не вярва в статуквото, така че или го обожавате, или се страхувате от него.

Тъй като е целенасочен и фокусиран върху успеха, Скорпионът вижда само наградата, която го чака в края на пътя. Той е съсредоточен върху това, което иска и няма да се спре пред нищо, за да го получи.

Ако един Скорпион се е влюбил във вас, той е непреклонен в своята преданост и любов завинаги. Неговата обич е непоколебима и той ще бъде до вас както в добри, така и в трудни времена.

Не е лесно за един Скорпион да се влюби, но щом това стане, можете да сте сигурни, че вашето име е издълбано в сърцето му. Всяко негово обещание е намерение, което скоро ще се сбъдне.

Когато Скорпионът ви обича, той не крие чувствата си и няма да ви подведе с объркващи действия. Той ще присъства във всеки аспект от живота ви и няма да ви позволи нищо да застане на пътя на любовта му.

Бавно, но сигурно ще се влюбите в него.

Можете да сте сигурни, че Скорпионът никога няма да ви предаде. Той е изключително честен в чувствата си и когато ви обича, вие със сигурност ще разберете за това.

Скорпионът не си губи времето със случайни връзки. Той признава само дългосрочни връзки. Той ви обещава любовта си само когато иска да бъде близо до вас.

Отношенията с него не са лесни. Той тества търпението ви, тества вашите граници, разрушава стени и ви обезоръжава, удряйки ви право в сърцето. Той няма да спре да полага усилия, докато не му се откриете и не му принадлежите телом и духом.

Да обичаш Скорпион не е за хора със слаби нерви. Има обаче нещо в него, което ви кара да поемате риск. Неговият магнетичен и мистериозен чар е уникален и колкото и да се опитвате, не можете да го забравите. Определено искате да бъдете обект на неговата привързаност.

Любовта му е вечна, тя е над обстоятелствата. Скорпионът просто иска да ви направи техен и да ви държи здраво, каквото и да се случи.

Той никога няма да ви пусне, а и вие също няма да искате да го изпуснете.

Advertisement