Ето какво се случва с тялото всеки път, когато пиете вода на гладно

пиене-на-вода

В японската култура има една прекрасна традиция – да се пие вода сутрин на празен стомах веднага след събуждане.

Изследванията потвърждават многобройните предимства на този навик. Основното е подмладяващият ефект.

Също така съществуват доказателства, че навикът да се пие вода на закуска помага да се излекуват редица хронични заболявания: главоболие, тахикардия, епилепсия, бронхит, астма, туберкулоза, менингит, проблеми с бъбреците и пикочните пътища, гастрит, диария, хемороиди, запек и проблеми със зрението. Жените могат да разчитат на решение на проблема с нарушения на месечния цикъл.

Ето какво да правите:

Когато следващия път се събудите рано сутрин, веднага се отправете към кухнята. Там трябва да изпиете една-две чаши чиста вода. След това може да отидете в банята и да си измиете зъбите.

въздържайте се от закуска в продължение на 45 минути сед събуждане. След закуска, обяд и вечеря се въздържайте от консумиране на каквато и да е храна в продължение на два часа.

Какви проблеми могат да се решат с помощта на този прост метод?

  • Гастрит – след 10 дни
  • диабет – 30 дни
  • запек – 10 дни
  • високо кръвно налягане – 30 дни

Впрочем,дори ако нямате никакви проблеми със здравето, този навик може да ви даде редица преимущества. И да ви направи по-здрави и изпълнени с енергия.

Този метод на лечение няма никакъв страничен ефект с изключение на честото уриниране.

НО! Хората с артрит трябва да прилагат този метод с определени ограничения. Те могат да пият много вода сутрин три дни подред, след което да почиват за седмица.

Е, ще пробвате ли?

Advertisement
Фейсбук коментари