Ето ги шокираните лица на жените, когато разбират, че Алек няма да избере нито една от тях (видео)

Ето ги шокираните лица на жените, когато разбират, че Алек няма да избере нито една от тях (видео)

Вече и официално стана ясно, че Надежда Вишева и Магдалена Томова са двете финалистки, измежду които Алек трябва да избере дамата на сърцето си. В предпоследния епизод ергенът подари именно на тях рози за сметка на стюардесата Йоана.

Зрителите пък вече разбраха и каква ще е шокиращата развръзка – за нея се шуми още от самия старт на трети сезон на любовното риалити. Накрая ергенът, явно повлиян и от своята майка, решава, че не иска да бъде с нито една от двете финалистки и им го съобщава чрез писмо.

Че именно това е най-вероятната развръзка говори и промото за финала на „Ергенът“, което бе показано от продукцията. 

От промото се вижда, че свекървата, тоест майката на Алек, не остава доволна от срещите си с Маги и Надежда. По всичко личи, че на свекървата не й харесва това, че Надежда има дете, както и че Магдалена е на 36 и е по-голяма от сина й.

„Възрастовата разлика е сериозна…“, казва майката на ергенът недоволна.  

„Аз съм сигурен в това, което виждам, знам и мисля“, пък споделяя самият Алек, но, съдейки по финалните кадри, явно изобщо не е сигурен и разговорът с майка му го е подтикнал към безпрецедентното решение.

А какво виждаме на финала? 

Влюбената Магдалена върви развълнувана към арката. Арката, на която Алек трябва да й каже тя ли е избраната, или не.

Но за нейна изненада към арката не идва Алек, а… нейната съперница Надежда. И двете изглеждат смутени и объркани.

„Ти ли трябва да ми кажеш нещо?“, пита я Магдалена и усмивката й изчезва от лицето.

Финалният кадър на промото пък е достоен за холивудските продукции. В него Маги и Надежда стъписани поглеждат към приближаващ се човек. Най-вероятно това е водещият Наум Шопов, който може би им носи писмото, написано от ергена. Писмо, съобщаващо им, че нито една от двете не е подходяща за него.

Шокиращ и тъжен финал. И доста унизителен за участничките в него.

Видяното промо и евентуалната развръзка обаче не се хареса на зрителите на „Ергенът“, които засипаха фейсбук с гневни коментари по адрес на Алек и майка му:

„Мама обаче явно заради годинките не помни, че и тя е била на 36/7 когато е родила тоя п….., и мъжът я е взел даже и с ремаркетата. Да пие гинко Билоба и да си ороси малко мозъка!!“,

„Мама нема да си даде Сино. Взима си го под ръчичка и си тръгват без право на възражения от Сашко“,

„И сега мама ще каже, че едната е много голяма, а другата има дете, и двете не стават и да си ходят в къщи… И Алек като повечето мъже ще послуша мама..“

Advertisement