Ергенът призна по колко жени му пишат на ден. Числото е смайващо:

Ергенът призна по колко жени му пишат на ден. Числото е смайващо:

Романтичното риалити „Ергенът“ е безспорният телевизионен хит този сезон, а славата на участниците в него расте лавиноообразно. В това се убеди и Виктор Стоянов, влязъл в ролята на ергена.

След излъчването на епизодите от шоуто хубавецът очевидно се радва на огромно женско внимание. В едно от скорошните си интервюта фитнес инструкторът разкрива, че когато се прибере вечер, открива, че има около 200 писма, споделя iwoman.bg.

„Парадоксът, е че много от жените, които ми пишат, изразяват отрицателно мнение за участничките в предаването – как не било женствено тяхното поведение, жената трябвало да бъде ухажвана и т.н. И след това те правят точно това – започват да ме свалят. Станаха много настъпателни. Не вярвам, че всички толкова ме харесват, а им харесва идеята, че съм популярен.

Интересът наистина е огромен. Вечер, когато се прибера, имам по 180-200 съобщения. Опитвам да се отговоря на всички, благодаря им за комплиментите, но те след това решават, че вече можем да си пишем на дневна база.

Има и много съобщения, на които не отговарям – тези, които нямат текст дори, само снимки с дефицит на дрехи. Драстични мерки да се откроят от останалите, но не е това начинът, макар и да е доста смело. Не знам как може да пратиш нещо такова на човек, който не познаваш.”

Advertisement