Ергенът Алек: Бях взел решението още преди майка ми. Не бе правилно, че им осъобщих с видео

Ергенът Алек: Бях взел решението още преди майка ми. Не бе правилно, че им осъобщих с видео
Скрийншот: Бтв, "Ергенът".

Александър Младенов, който не избра нито една от двете финалистки и разбуни духовете на зрителите на „Ергенът“ даде първото си интервю за предаването „Преди обед“.

Алек заяви, съвестта му е чиста и не се определя като „страхливец“, въпреки коментарите на зрителите. Той бе категоричен, че цял живот е свикнал да носи тежестта на решенията си.

Направи впечатление обаче, че най-известният ерген в държавата бе необичайно мрачен, което говори, че всичко случило се покрай историческия финал му се е отразило. Само за една вечер от харесван галантен кавалер той стана обект на прицел от хиляди ядосани зрители, които не одобриха решението му да съобщи на Надя и Маги, че не избира никоя от тях чрез видео. 

На въпроса на водещата защо реши да съобщи решението си чрез видео ергенът намекна, че е сбъркал, като попита риторично: „Ти винаги ли си взимала правилните решения в живота си?“

Но веднага уточни, че начинът на съобщаване не е толкова важен в случая, а резултатът, който той е искал.

„Затова и спах спокойно. Защото не съм дал фашиви надежди на никого“, каза ергенът.

„Не съм подлъгал никого. Не съм казал „Взимам теб“ и после чао. Защото това е най-лошото, което може да стане“, обясни той.

Най-одумваният мъж в държавата не пожела да разкрие дали е обвързан в момента. Той запази загадъчно мълчание на въпроса дали се е срещал с Маги или Надя след финала.

Алек оспори мнението на хората, че е постъпил така заради майка си, като заяви, че решението му е взето много преди майка му да се появи в имението.

След финала той не се е чул с майка си, а само й написал „Горд съм, че каза това, което мислиш и това, което си ти. Много те обичам. За мен ти си великолепна жена“.

Баща му не се е появил на разговор с кандидатките, защото самият Алек го е помолил да не идва.

„Добре, как успя, вземайки това решение отдавна, да успееш да изтикаш до финала?“, попита го финалистката от сезон 2 Елена, а Алек недвусмислено отвърна: „Стратегия…“

Коментаторите в студиото обаче реагираха резервирано на обосновката му, че отдавна е взел решението да не избере никоя, но до последно се е надявал, че в някоя от жените ще открие чувствата, които търси.

По коментарите на зрителите във фейсбук е видно, че те също не вярват на думите на ергена.

Advertisement