Дотук всичко се развива според прогнозите. Предстои шокиращ финал на „Ергенът“?

Ергенът
Майката и бащата на ергена не остават доволни от избора му. Скрийншот: БТВ, "Ергенът".

Още след първия епизод на трети сезон в медийното пространство започнаха да циркулират слухове относно това кои жени ще останат на финала и коя ще стане избраница на ергена Алек.

Ако се вярва на слуховете, финалът тази година ще е без аналог – до него достигат Надежда Вишева и Магдалена Томова. И докато двете в напрежение очакват коя ще получи годежния пръстен, Алек прави нещо неочаквано… не избира нито една от двете!

Вместо това той праща писмо до двете, в което ги информира, че те са чудесни жени, но той избира да продължи живота си без тях.

Подобен развой звучи наистина шокиращ, но два епизода преди края вече е ясно, че Надежда и Маги наистина са във финалната тройка, която се допълва и от стюардесата Йоана.

Според други упорити слухове обаче победител има и Надежда Вишева ще бъде дамата, която ще получи финалната роза.

Има ли право ергенът да не избере никоя?

Да, има. Все пак това е риалити за намиране на истинска любов, въпреки че повечето жени се записват, за да повишат популярността си в социалните мрежи, а не толкова водени от силни чувства.

Ето защо ергенът не е длъжен да подарява годежен пръстен на някоя участничка. Подобен куриоз вече се е случвал в американската версия на „Ергенът“ – там местният левент очи в очи обясни на двете финалистки, че предпочита да остане сам.

Родителите на Алек ще му повлияят?

По традиция в последния епизод се появяват родителите на ергена и на финалистките.

Още в пилотния епизод видяхме, че родителите на Алек не са възхитени от кандидатките за сърцето му. Стига се и до изненадващ разговор между ергена и майка му.

„Според тебе татко ще я хареса ли?“ – пита Алек майка си, а тя отвръща: „Мисля, че не. Не би я одобрил“. 

Самият ерген вече неколкократно заяви, че семейството е нещо изключително важно за него. Ето защо не е невероятно и мнението на родителите му да повлияе в крайния му избор – да си тръгне сам без да предложи пръстена на никоя от девойките.

Advertisement