Доказано: колкото по-умна е жената, толкова по-кофти характер има!

МАрго Роби

Случвало ли ви се е да ви наричат ​​непоносима като трън в дупето? Значи има с какво да се гордеете. Смятайте, че сте получили комплимент!

Според проучване на австралийски учени, жените с непоносим темперамент често са по-умни и то не само рационално, но и емоционално.

Според експерти жените с дяволски характер имат добра памет, имат по-малко предразсъдъци, много са мотивирани и винаги постигат целите си.

Трудните хора гледат на света по-обективно и безпристрастно, когато взимат решения, разчитат повече на рационалния, отколкото на емоционалния аспект.

Джо Форгас, водещият автор на изследването, казва, че нетърпимите жени обикновено са по-добре наясно какво се случва около тях, те анализират не само собственото си поведение, но и как се държат другите.

Те забелязват подробности, които много хора пропускат. Трудните хора се разочароват по-трудно от другите, защото са постоянно фокусирани върху резултатите. Повечето от тях са перфекционисти в своята същност.

Сантименталните и романтични хора са по-склонни да се провалят, отколкото обезсърчените циници. И всичко това, защото те вземат решения на база на емоциите и рядко слушат аргументите на здравия разум.

Advertisement