Деси Стоянова с първи прочувствени думи: Никой никога не е подготвен за моменти като този

Деси Стоянова с първи прочувствени думи: Никой никога не е подготвен за моменти като този
Източник: Instagram/dessie_stoyanova

Телевизионната водеща Десислава Стоянова публикува в профила си в Инстаграм прочувствени думи в памет на починалия си съпруг Велислав Русев:

„Мъжът, в когото се влюбих преди 24 години в коридорите на „Сега“. За когото избрах да се омъжа. Бащата на децата ми.
Пораснах с него. Разчитала съм на него. Смяли сме се и сме плакали. Мълчали сме заедно. Хиляди нишки, които са ни свързвали през годините.
Никой никога не е подготвен за моменти като този.“

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dessie Stoyanova (@dessie_stoyanova)

На 57 години съпругът на водещата на „Тази сутрин“ почина внезапно. Двамата се запознават в редакцията на вестник „Сега“ и макар че той е с 10 години по-голям от нея, любовта помежду им пламва и прераства в брак, от който се раждат близнаците Красимир и Стефан.

Новината за кончината на Велислав беше неочаквана и шокираща, като официално бе съобщена от екипа на „Тази сутрин“:

 „Днес Деси Стоянова няма бъде с нас. Тя загуби любимия си човек, съпруга си – уважаваният журналист Велислав Русев. Семейството моли за разбиране и време, което да им позволи да бъдат заедно в скръбта и преодоляването на тази огромна лична загуба. Ние, екипът на „Преди обед“, я обичаме, до нея сме в този труден момент и я чакаме да се върне“, заяви с тъга екранната й половинка Петър Дочев. 

Гала и екипът „На кафе“ днес също поднесоха съболезнованията си към своята колежка за загубата й. Кристина Патрашкова се оказа, че е работела с Велислав Русев.

„Велислав, светъл път на душата му. Той беше първо невероятно красив човек, беше много талантлив, беше като ментор на една плеяда от по-млади от него разследващи журналисти, така че остави следа в журналистката.“, коментира Патрашкова.

Advertisement