Дебора от Стара Загора отпразнува бала си с невероятна черна рокля

Дебора от Стара Загора отпразнува бала си с невероятна черна рокля
Източник: Инстаграм

Дебора Михайлова от Стара загора, която беше обезобразена с макетно ножче, в резултат на което имаше 400 шева, отпразнува своя абитуриентски бал.

18-годишното момиче публикува в своя Инстаграм профил тоалета, с който се е изявила на своя специален празник по случай завършването на средно образование.

На снимката Дебора сияе в елегантна черна рокля с ресни и тънки презрамки. На врата й пък виси изящно колие. Но най-красива от всичко е усмивката на Дебора. 

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Debora Mihailowa (@deboramihailowa)

Момичето явно е оставило целия кошмар зад гърба си и е решило да продължи смело напред в живота.

Наскоро тя дори дебютира и в попфолка с дует с певицата Лидия. Преди седмици излезе и новото парче на старозагорката, озаглавено „Зараснали рани“. Тази песен е реализирана съвместно с „Дийп Зоун Проджект“ и разказва историята й.

“В тази песен ще откриете моята история и онова, което е вече зад гърба ми! Понякога животът ни сблъсква с трудности, които ни сриват из основи, но в същото време това ни прави много силни. Нали, казват, че… Бог изпраща трудности на силните, защото знае, че ще се справим! Слабите не ги закача! И аз отново ще полетя.“, написа Дебора по повод на новата си балада.

В Инстаграм профила си пък Дебора получи стотици окуражителни коментари от свои почитатели, които и желаят попътен вятър в живота и оттук нататък да й се случват само хубави неща.

Advertisement