Дъщерята е дар от Бога!

баща-и-дъщеря

Тази история е посветена на всички вас щастливци, които имате дъщеря! Дъщерята е дар от Бога за родителите …Прочетете я, за да се уверите, е дъщерята наистина е специален дар, пише „За жената“.

След прекрасната сватба, млада семейна двойка в първия ден от брака решили никому да не отварят вратата.Направили договор – Не се отваря вратата за никого, на никоя цена – Ще бъдат сами първия ден от брака!

На този ден първо дошли родителите на мъжа – искали да видят сина и снахата.Звънели на вратата, зад която са съпрузите, но никой не отварял. Звънели отново – мъжът искал да отвори вратата, поколебал се, но поради твърдия договор, който направил с жена си – не отворил вратата, а родителите му тъжни си заминали.

Скоро след това отново някой зазвънял на вратата – родителите на жената.Те отново стояли зад вратата и продължавали да звънят. Жената прегърнала мъжа и със сълзи на очите му прошепнала, не може да направи това на родителите си и отворила вратата.

Съпругът не казал нищо, годините минавали и те се сдобили с четирима сина, а петото дете било момиче.

Бащата, за раждането на синовете си се радвал много, но за раждането на дъщеря си направил безпрецедентна веселба- поканил всички, които познава и пръснал безброй пари за партито.

По-късно тази нощ съпругата му го попитала каква е причината за такова голямо тържество за това бебе, докато за четиримата синове по-рано имали скромни партита.

Мъжът отговорил с едно изречение – Защото тя е тази, която ще отвори вратата за мен!

Advertisement