Червена връв – невероятно силен амулет

червена-връв

Още нашите предци са си връзвали червена връв на китките си, за да предпазят себе си и близките си от уроки и зли очи. Всичко, което трябва, е да носите този малък амулет на китката на лявата си ръка. Казват, че именно тази ръка може да премахне негативното в организма чрез цялата си енергия и аура. Но този червен конец не е толкова простичък, колкото изглежда.

Червеният конец е юдейски кабалистичен атрибут. Смята се, че предпазва от негативна енергия. Това едва забележимо нещо винаги е било много силен амулет. Той помага да подредите живота си и да се избавите от различни проблеми. Те могат да бъдат финансови и лични проблеми, както и неприятности, свързани със здравето.

Силата се заключава не само в цвета и месторазположението, а и заради седемте възела, благодарение на които се крепи гривната. Именно те попиват в себе си целия негатив, който могат да изпратят хората към вас. Препоръчва се връвта, заедно с вас, да я сложи скъп ваш човек.

Седемте завързани възела означават всяко едно от духовните измерения. Много е важно връвта да бъде купена или подарена, а не направена собственоръчно. Този силен амулет трябва да се носи 12-40 дни. След изтичане на този срок връвта трябва да се изгори или унищожи, иначе цялата негативна енергия, която се е натрупала във възлите на гривната, ще започне да действа срещу собственика си.

Advertisement
Фейсбук коментари