Бях убита. Но се явих в съня на сестра ми и й разказах всичко

мъртва жена лежи в локва
Източник: Pixabay

През целия си живот нетърпеливо търсим потвърждение за живота на душата след смъртта. Копнеем за това знание, търсим всякаква информация, чакаме с надежда знаците, които ни дават онези, които са отишли ​​в другия свят.

Но понякога тези знаци или пророчески сънища са толкова надеждни, че няма съмнение. Душите са живи!

Днешната история е за това как душата на мъртва жена разкрива тайната на смъртта й, явявайки се в съня на сестра си.

Тази ужасна трагедия сполетяла малък град – млада жена скочила от балкона на собствения си апартамент. И починала на място. Полицията, започнала разследване на смъртта, заключила, че в случая няма престъпление.

Следователят просто решил, че жената сама е посегнала на живота си. Скорошен развод, проблеми в работата, самота – всичко говорело, че официалната версия е вярна. Разпитът на съседите не донесъл нищо – не видели никого в този ден.

Сестрата на загиналата, майка й, колегите, приятелите – никой не можел да повярва, че тази мила, чувствителна, много весела жена може да направи това с живота си. Тя имала толкова много планове, стремежи, толкова много обичала живота!

Близките единодушно заявили, че е извършено убийство, че трябва да се търси виновникът за тази нелепа смърт. Но всичко останало както преди. Никой не търсил извършителя.

Сестрата на починалата, с която били много близки, започнала собствено разследване. И при по-внимателно разглеждане на апартамента разбрала, че някой наистина е идвал при сестра й в онзи злополучен ден.

Просто я измъчвала мисълта, че престъпникът, отнел живота на най-скъпия и най-близки я й човек на земята, се разхожда на свобода – яде, пие, забавлява се, диша въздух, а любимата й сестра лежи във влажната земя.

Това продължило няколко месеца. И тогава един ден сестрата на починалата я видяла насън. Тук трябва да се каже, че преди това тя изобщо не я била сънувала – колкото и да я питала, колкото и да я убеждавала, обръщайки се със сълзи към портрета на сестра си.

А изведнъж я сънувала. Усмихната, тя прегърнала силно сестра си и й казала следното:

– Виждам как се мъчиш. Знам, че не вярваш, че съм го направил сама. Права си! Не можех да го направя! Ще ти кажа името на убиеца. Максим го направи. Той дойде и ме уби, защото не исках да живея повече с него, не бях съгласна да го търпя. Избута ме от балкона. Моята смърт е на неговата съвест. Потърси шала му. Той е в апартамента. Сбогом. Обичам ви всички.

Събуждайки се, сестрата си спомнила този сън до най-малкия детайл. Всяка дума се запечатала

– Максим! Бившият съпруг на сестра й. Така си и мислех. Никога не преодоля развода. Безпътен безделник, прахосник… а сега и убиец. Какъв ужас!

Жената веднага отишла в апартамента на сестра си и започнала щателна проверка. Трябвало да намери доказателства, за да възобнови делото за убийството.

И тя намерила шала на Максим. Лек копринен шал, който той хвърли зад дивана в битката със сестра си и не могъл да го открие по-късно.

Зловещите подробности се разкрили след ареста на бившия й съпруг. Той признал, че много искал да се помирят и да заживеят отново заедно. Но когато получил рязък отказ, в разгара на кавгата, той се опитал да удуши бившата си жена с този злополучен шал. И когато не му се получило и жената, изтичала на балкона, за да повика помощ, я  бутнал.

Следователят казал на жената, че върху шала са открити частици от епитела на мъртвата сестра. И именно този факт станал причина за възобновяване на наказателното дело и задържането на убиеца.

Има много истории, в които починали насън предоставят важна информация. Можете да мислите за тях като за съвпадения. Можете напълно да пренебрегнете тези факти.ю

А можете и да повярвате, че всичко на този свят не е просто така. И душите на нашите близки след смъртта все още имат поне някаква връзка с нас. А това означава, че няма смърт!

Advertisement