Булка показала сватбената си рокля, а хората ги заболяло при вида на талията

булка

Момиче се похвалило с булчинската си рокля в социалните мрежи, но на потребителите им станало смешно и болезнено от това. Вниманието на гостите определено ще бъде приковано към тоалета, но не заради красотата му, а заради корсета, който е предназначен не за комфорт, а за кански мъки.

Потребителка на фейсбук публикувала в групата It’s It I’m Wedding Shaming, посветена на сватбените неуспехи, снимка на рокля, в която неизвестна булка отива или вече отишла към отлара. Ако погледнете продукта, става ясно защо той е привлякъл вниманието на жената, а заедно с нея и на стотици хора.

малка-талия

Роклята наистина прилича на нещо извън този свят, но за да бъдете в нея, вероятно трябва да си счупите ребрата и по принцип да заблудите природата и човешката анатомия. Булката, която е студентка от Мианмар с нейната фигура доказа, че това е възможно.

Освен това тоалетът напомня на корсетите от 15 -ти и 16 -ти век, с които жените се опитвали да придадат на талията си вид на трепетлика. Подобно устройство довело до измъчване и деформация на органите на домакините. В Испания по онова време железните корсети били доста разпространени – истински инструмент за изтезания.

Остава да се надяваме, че булката, облечена в роклята, се е отървала без наранявания и е успяла да се наслади на празника си, а не стояла като неподвижна статуя в компанията на фотографа.

Advertisement