Жена, която се омъжи за кукла, казва, че двойката им вече има бебе

бразилка се омъжи за кукла

Бразилка разкри, че е „родила бебе“ от кукла в реален размер, направена от майка й, за която също се е „омъжила“.

37-годишната Мейривоне Роча Мораес получила кукла, направена от майка си, след като се оплакала, че когато ходи на танци, често нямала партньор. След като майка й създава куклата, жената твърди, че се влюбва в нея от пръв поглед.

Удивително е, че по-късно тя се омъжила за куклата на церемония, на която присъствали 250 души. Говорейки за брака, който няма никаква правна тежест в Бразилия, тя споделя:

„Беше прекрасен ден за мен, много важен, много емоционален. Той е мъжът, когото винаги съм искала в живота си. Брачният живот с него е прекрасен. Той не се кара с мен, не спори и просто ме разбира. Марсело е страхотен и верен съпруг.

Той е такъв мъж и всички жени му завиждат. Когато майка ми направи Марсело и ме запозна за първи път с него, аз се влюбих в него. Беше любов от пръв поглед. Това беше защото нямах партньор за форо (б.р. местен танц).

Ходех на тези танци, но не винаги намирах партньор. Тогава той влезе в живота ми и всичко имаше смисъл. Сватбата беше прекрасен ден за мен, много важен, много емоционален . Валеше много, но беше прекрасно.“

Тя добавя:

„След това имахме първа брачна нощ със съпруга ми Марсело и се насладихме много на сватбената си нощ. Той има толкова много страхотни качества, но единственият недостатък е, че е мързелив. Той изобщо не работи. Но аз съм войн и продължавам и за двама ни.“

Странното е, че жената казва, че е родила дете, което също съществува е плетена кукла и изумително прилича на бащата. На „раждането“ присъствали лекар и медицинска сестра. Говорейки за новороденото, жената казва:

„Вярно е, Марсело ме забремени. Той не се погрижи за себе си и не използва презерватив. Забремени ме. Направих си тест – беше положителен. Не можех да повярвам. Той беше тук за 35 минути и е страхотен.

Наистина ме разстройва, когато хората казват, че това е фалшиво. Толкова ме ядосва. Аз съм жена с характер. Баща ми, майка ми ме научиха да бъда честна, да бъда добър човек, а не искам да се възползвам от всичко.“

Advertisement