Божествено красив. Синът на Синди Крауфорд e модел като майка си и побърква жените

Синди Крауфорд

На 20 февруари супермоделът Синди Крауфорд отпразнува своя 58-ти рожден ден. Синди е майка на 2 деца. Дъщеря й Кая и синът й Пресли наследиха красотата на майка си и вече покоряват света на модата.

За Кая Гербер са чували мнозина. На 22-годишна възраст дъщерята на Синди Крауфорд изгради страхотна кариера в сферата на модата. Но малко хора знаят, че по-големият й брат също е звезда на модните подиуми и гламурните издания.

Първородното дете на Синди Крауфорд не остава по-назад от майка си и сестра си. Младият мъж работи и в модната индустрия. На 23 години той вече е работил с известни модни къщи. Сред тях са Calvin Klein, Moschino, Tommy Hilfiger и Dolce & Gabbana.

В социалните си мрежи Пресли споделя снимки от ежедневието. На тях младежът изглежда като повечето си връстници. Трудно можете да го разпознаете като световна знаменитост. Това обаче не пречи на Пресли да се наслаждава на любовта на феновете.

„Изглеждаш страхотно“, „Невероятен млад мъж“, „Красавец“, пишат феновете на Пресли под публикациите му.

Гордата майка редовно показва снимки на наследника си, която накара почитателките на Крауфорд да се влюбят в него. „Боже, какъв красив мъж“, възкликнаха интернет потребителки. 

„С красива майка нямаше как да е друго и да няма такъв ефектен външен вид“, „И „Мамино копие“, „Искам да съм ти снаха“, „ Гените на мама са си свършили работата”, гласят оценките на захласнатите фенки.

Но, разбира се, се срещат и други мнения:

„Според мен заглавията в пресата са леко преувеличени. Обикновен човек“, „Ако не беше майка му, кой щеше да го знае?“ и „Да наричаме нещата с истинските им имена: обикновен младеж, има много по-красиви“, пишат други интернет потребители.

Advertisement