Болката, която са ти причинили, се връща обратно

Болката,-която-са-ти-причинили,-се-връща-обратно

Всеки, който някога ви е наранил или предал, един ден ще се сблъска със същото. И това не е карма.

Това е истината за човешкия живот. Всички ние страдаме. Някои може би повече от другите, и това изглежда несправедливо, но животът кара всеки от нас да страда в онези моменти, когато най-малко очакваме.

Всичко изглежда привидно перфектно, когато изведнъж нещо се обърка. И после още нещо и още нещо. И вие сте обхванати от отчаяние, тъга и мъка.

Най-трудната част във времена като тези е да се държим разумно и да действаме рационално.

Ако причината е в друг човек, ние жадуваме отмъщение. Искаме да му го върнем и да го нараним. Чакаме да го застигне разплатата и самият живот да се разправи с него. А когато това не се случи, се депресираме. Сякаш всичко е срещу нас. Но това не е така.

Животът накрая поставя всички на мястото им.

И един ден, в най-лошия момент, по най-лошия възможен начин, това, което този човек ви е направил, ще се върне при него по начин, който той дори не може да разбере. Това е простичък факт за енергията.

Получавате това, което влагате в този свят. Наречете го съвпадениe, карма, в крайна сметка човек получава това, което дава. И един ден този човек ще получи това, което заслужава – на работа, в обществото, в семейството. И когато най-накрая се почувства безпомощен и сломен, както е накарал да се чувстват другите, той ще получи възмездието си.

Знаете ли каква ще е разликата между васи него? Личен растеж: Лошите хора нараняват другите, защото никога не се учат от собствения си опит. А вие израствате, докато те страдат от същата болка, която са ви причинили. Те не знаят как да се справят. И те ще се пречупят, докато вие ще се съберете парче по парче, и ще се възродите от пепелта.

Затова не страдайте.

Не мислете, че тези, които са ви наранили, никога няма да преживеят същото. Не вярвайте, че Вселената се е опълчила с оръжие срещу вас и играе в техния отбор.

Просто се поучете от опита, който ви предоставя живота. Преживейте болката, изплачете я, вземете хубавото то това, а след това се изправете, сбогувайки се с онези, които са ви наранили, знаейки, че един ден ще изпитат същото.

Advertisement
Фейсбук коментари