Бог има причина за всичко, просто му се доверете

Бог има причина за всичко, просто му се доверете
Източник: PIxabay

Неговите планове винаги са по-добри от вашите. И в повечето случаи са не само по-добри, но и много по-правилни. Перфектно се отчита времето, мястото и момента, необходими за осъществяването на тези планове в живота ви.

Не получихте най-висок резултат на теста? Не са ви предложили работата, за която сте мечтали? Не сте се сдобили с толкова желаното имущество? Не са ви казали заветното „Да”?

Причината е само една – Той има други планове за вас. И следователно не всичко в живота ви ще бъде както сте планирали. Плановете на човека винаги се развалят, защото Той има собствени причини.

Може би не сте получили оценката си поради Неговото желание в този момент от живота ви да ви научи на човечност. Така че, когато станете вързастни, вече ще знаете, че получаването на висок резултат не означава непременно, че сте най-умният човек.

Може би не сте получили мечтаната работа, защото Бог е наясно, че има по-добро място за вас.

Може би нещата, за които копнеете, не са ви били дадени, защото Той се опитва да ви научи да цените по-важните неща.

Бог ви учи, че най-важните неща в живота не е задължително да имат материална форма.

Може би Той не е казал жадуваното „Да“, защото очаква да говорите с Него в молитвите си. Той ви очаква, което означава, че вие ​​също трябва да чакате Неговите отговори.

Той държи ключа към живота ни. Написано е от Него много, много отдавна, така че трябва да разберете, че дори ако сега всичко не върви според плана ви, скоро всичко ще се промени. В точното време и на избраното от Него място.

Просто трябва да Му се доверим.

Advertisement