Българка си увеличи устните тройно, за да е модерна, но пак й се струва малко

Българка-си-увеличи-устните-тройно,-за-да-е-модерна,-но-пак-й-се-струва-малко
Източник: dailymail.co.uk

На своите 22 години Андреа Емилова Иванова може да се похвали, че е била във всички клиники по пластична хирургия в София. Момичето е увлечено по модификацията на външността си, а нейната любима област за експерименти са устните. Тук успехът е очевиден при пръв поглед, но Андреа смята, че има още накъде да растат.

Това е Андреа – размерът на устните й е такъв, какъвто тя отдавна е искала 

българка-с-огромни-устни
Източник: dailymail.co.uk

По думите на Андреа това е скъпо удоволствие, само едно инжектиране с филъри струва някъде 120-140 евро, а тя вече е преминала през 15 сеанса! През това време тя е станала почти експерт в тази сфера на пластиката, тъй като лично е изпробвала върху лицето си продукцията на водещите производители.

И може грамотно да разясни с какво Princess Volume се отличава от Princess Filler, Hyaluronica Vital Esthetique от Apriline Forte, кое е по-добре от Revolax Deep и кога е уместно да се избере Teosyal. В родната си София тя е изчерпала ресурсите за увеличение на устните си, така че ще се отправи към Германия, където ще учи и ще се усъвършенства.

българка-с-изкуствени-устни
Андреа преди и сега.

Големите устни винаги са били мечта на младото момиче. Тя отдавна се е научила как да филтрира коментарите под снимките си – жените по принцип й пишат гадни неща.

Но пък сред мъжката аудитория тя е на почит и има хиляди почитатели. Андреа консултира и онези момичета, които не могат да определят, но веднага уточнява – няма идеален размер устни. Всеки има своя представа за „големи и малки“.

На въпрос ще си увеличва ли устните и занапред, момичето дава положителен отговор. Има още над какво да работи, съвършенството е далеч.

Източник: dailymail.co.uk

Advertisement
Фейсбук коментари