Астрологична прогноза: Това ще са 3-те най-щастливи зодии през ноември!

щастлива-жена-на-Коледа

Астролозите отбелязват, че ноември е особено благоприятен месец и ще имате много възможности да постигнете това, което желаете. Важно е да премахнете онези неща, които ви блокират, за да освободите място за нещо ново.

До началото на втората половина на месеца влиянието на Меркурий ще е силно, а това на Венера ще е по-слабо. На 16 и 17 ноември тези планети ще сменят ролите си. Що се отнася до енергията на Марс, тя ще бъде неблагоприятна през целия ноември поради факта, че на 30 октомври Марс ще започне ретроградно движение.

Ето кои са 3-те зодии, за които ноември ще бъде най-успешен:

Телец

Телецът и Марс са далеч един от друг. Те почти не общуват, така че представителите на тази зодия ще бъдат много щастливи, особено докато Венера не започне да преминава през Стрелец на 16 ноември.

За тези хора ще бъде по-лесно да вземат важни решения и няма да бъдат измъчвани от негативни мисли. Така те ще могат да подобрят настроението си, да получат мотивация, но в същото време да станат по-спокойни и замислени.

Марс няма да внесе толкова объркване, колкото при другите знаци. Освен всичко друго, Телецът има всички шансове да поеме водеща роля в бизнеса, защото притежава невероятни лидерски умения.

Рак

Раците ще бъдат най-щастливите хора през ноември, тъй като Марс няма да има никакво влияние върху тях. Те ще бъдат изключително привлекателни и много спокойни. Това е тяхното време – те ще бъдат център на внимание и блясък.

Освен това Раците ще загубят желанието си за егоизъм и ще станат по-малко раздразнителни. Техният инат няма да бъде толкова вреден, така че те ще вървят напред свободно и ще се стремят да постигнат успех в любовта, бизнеса и парите.

Риби

През ноември Рибите ще имат голям късмет, но през първата половина на месеца има вероятност да се сблъскат с малки поражения. Въпреки това, за да останат на върха, те трябва да продължат да вървят по пътя, който са избрали.

В този случай този път ще бъде източник на силна енергия, мотивация и сила. Този месец астролозите не препоръчват драстични промени в приоритетите и плановете на представителите на този знак.

Освен това придобиването на нови знания е желателно. Препоръчва се да учат езици, да обменят опит, да придобиват нови знания и да ги прилагат на практика.

Advertisement