Ангелите също плачат: 4 зодии, които често получават предателство в отговор на добротата си

Ангелите също плачат: 4 зодии, които често получават предателство в отговор на добротата си
Източник: Pixabay

Има хора, при които добротата е състояние на духа. В тях няма естествен гняв и те пропускат ввсяка зла дума и предателство, търпят болка и продължават да се усмихват на света.

За да се защитят по някакъв начин, те се затварят и дистанцират от хората. Въпреки че само един разговор с такъв човек насаме понякога помага да преосмислите целия си живот.

Малцина са тези, които винаги могат да донесат добро във всяка ситуация, дори ако сърцето им е наранено от осколките на човешкото предателство. Не се ядосват на света, а напротив, опитват се всеки ден да го правят по-добър.

Този мироглед е характерен за няколко зодиакални съзвездия. На външен вид те могат да изглеждат непоклатими, въпреки че никой не може да предположи колко често плачат сърцата на тези ангели.

Телец

Ако приятел има проблем, Телецът със сигурност ще го усети. И той пръв ще се обади и ще попита: „Какво се е случило?“ Той е като детектор за болка, винаги знае къде е тя и се опитва да я победи.

Отдадеността на Телеца понякога надхвърля границите. Той ще забрави да яде, да си върши работата и ще прекара целия ден в тревоги за другия човек, мислейки как да му помогне. В замяна никой няма да се тревожи толкова много за него.

В най-добрия случай грижите му ще се приемат за даденост, в най-лошия – ще получи поредното предателство. Ангелът в душата на Телеца ще заплаче, а той ще си обещае, че ще стане по-безразличен. Но при нов вик за помощ, Телец отново се отзовава да спаси всички.

Рак

Ангелът в Рак плаче твърде често, веднага щом се опита да се отвори към хората, той отново получава болка в отговор. И въпреки това вярата в доброто го принуждава да помага отново и отново.

Нещо вътре в него му подсказва, че все още има светлина на този свят и Ракът упорито се опитва да я намери. Той не знае как да откаже на молбите на човек. Да се обърне, когато ти е трудно.

Ракът излъчва топлина, опитвайки се да стопли света. Но в отговор получава студенина отвън. Да, дори хората да не го ценят, те често са лицемери, то неговата доброта е по-силна, той ще издържи.

Стрелец

Стрелецът не познава отмъщението и интригите. Да, понякога той умишлено избягва хората, но това е само за негова защита. Когато е сам, има по-малък шанс да му забият нож в гърба.

Той ще се усмихне се дори когато сърцето му плаче, защо да показва истинските си емоции, когато никой няма да ги разбере. Стрелецът носи светлина на света, той с готовност споделя късмета си, събужда най-светлите страни в хората.

И приема черната неблагодарност в замяна със спокойствие. Той не очаква награди в знак на благодарност и прави всичко по собствена воля. Стрелецът е свикнал, че помощта му остава незабелязана, а предателството не е в състояние да изкорени доброто в душата му.

Риби

Рибите изглеждат наивни същества. Много често техният образ привлича вниманието на безскрупулни хора, водени от личен интерес. Въпреки това Рибите ще мислят за човека по положителен начин до последния момент.

И дори всички ннаоколо да я уверяват в обратното. Цялата й природа се съпротивлява на злото. Дори в най-голямата купчина кал тя ще успее да намери светло петно. Когато животът е погълнат от тъмнина, Рибите ще бъдат първите, които ще видят лъчите светлина.

Съзнанието на зодия Риби е настроено към възприемането на доброто и тя упорито премахва злото от живота си. Ако е била предадена, тя ще прости, ще забрави за ножа в гърба и няма да спре да вярва в най-доброто.

В края на краищата добротата е това, което прониква в душата й.

Advertisement