Алек е бита карта. Надежда Вишева би избрала за мъж друг ерген

Надежда Вишева

Финалистката в „Ергенът“ и една от най-обсъжданите жени напоследък в държавата – Надежда Вишева – даде интервю за подкаста „Надкаст“, в който разкри любопитни моменти от кухнята на предаването.

В подкаста Вишева заяви, че като е следяла епизодите се е удивила как Алек е успявал да каже на всяка една от жените в имението това, което иска да чуе.

В гостуването си в „Преди обед“ обаче тя изрично заяви, че емоцията в нея е отшумявала все повече, като е гледала как ергенът се отнася по един и същи начин с всички жени.

Впоследствие разговорът се прехвърли върху това, че Алек е бил най-естественият измежду всички трима ергени досега, което даде повод на Надежда каже:

„Аз харесвам и предните двама, , но ако можех да избирам, може би трябваше Виктор да е на негово място. Мисля, че щяхме да сме хубава двойка. Не го познавам, но така си мисля“, заяви през смях Надежда. 

Интересен от факт от финала е, че видеото, в което Алек им съобщава, че не избира нито една от двете, е било пуснато два пъти.

Това се наложило, защото техниката на екипа временно излязла извън строя.

Надежда си обяснява това със своя гняв, защото когато е ядосана, тя често поврежда техниката около себе си.

Надежда сподели и че седмици преди финала е усещала някаква несигурност в поведението на Алек, но не е предполагала, че завършекът ще бъде такъв. Тя не вярва и в обясненията на ергена, че е бил влюбен в двете и затова не е взел решение.

„Не смятам, че това беше причината“, категорична е Надя.

Advertisement