9 месеца котката не слязла от корема на стопанката си. Вижте реакцията й, щом се родило бебето

9 месеца котката не слязла от корема на стопанката си. Вижте реакцията й, щом се родило бебето
Liel Ainmar Assayag /Facebook

Всеки, който има домашен любимец, знае колко невероятно любящ и внимателен може да бъде той. Тази история е живото доказателство колко мъдри са животните и че нищо човешко не им е чуждо!

Лиел Айнмар Асаяг осиновила котка от приют и я нарекла Панда. Котката веднага се влюбила в стопнаката си и започнала да я следва, където и да отиде.

Имало едно особено нещо в новата й стопанка, от което Панда изглеждала очарована – коремът на Лиел.

Любимото занимание на котката Панда

Любимото забавление на котката е да лежи върху корема на мама. Но той бавно ставал все по-голям и по-голям – и скоро станал толкова голям, че Панда трябвало да лежи до него, а не върху него.

котката Панда
Facebook/Liel Ainmar Assayag

Сякаш Панда знаела, че вътре се криело нещо и търпеливо го чакала да излезе. 

Когато Лиел забременяла, Панда станала много любяща и обичала да се гушка с нея. Милата котка сякаш чувствала, че там има нещо друго, което изисква любов и внимание.

„След като забременях, тя започна да ме следва из къщата, свиваше глава в корема ми и мъркаше“, казва Асаяг пред BoredPanda.

Най-накрая, след девет дълги месеца, бебето Шон се появило на бял свят.

Първоначално котката изглеждала малко объркана от малкото човече, но тя подушила бебето и по всичко изглеждало, че разбрала какво се случва. Ето какво била чакала през цялото това време.

котката Панда
Facebook/Liel Ainmar Assayag

Днес Шон и Панда са най-добри приятели, а Лиел е тяхната горда майка. Котката все още обичала да спи с бебето Шон, точно както правела, когато той все още бил в корема на майка си. През нощта, ако не е директно в леглото с него, тя лежи на пода до вратата, колкото е възможно по-близо до него.

„Ясно виждате, че тя го обича от самото начало!“, казва щастливата майка.

Шон може все още да не го разбира напълно, но със сигурност е спечелил приятел за цял живот.

Животните са истински съкровища. Пазете ги.

Advertisement