76-годишната Шер показа 36-годишния си приятел и нападна хейтърите

Като баба и внуче? 76-годишната Шер показа 36-годишния си приятел

Може би любовта наистина не познава математиката, а възрастта няма значение за страстта и връзките. Доста от звездите в зряла възраст предпочитат партньори, много по-млади от тях.

Например Мадона не толкова отдавна смени един много млад любовник с друг, малко по-възрастен, но в сравнение със самата певица, той все още може да играе ролята й на внук или на син. Друга певица – Шер – също не устоя на идеята за младо гадже.

Факт е, че до днес 76-годишната певица Шер изглежда забележително. Разбира се, това трудно би станало без намесата на пластичната хирургия, но в случая тя изобщо не е навредила на певицата, дори напротив: отличава я от много нейни колеги.

Именно защото певицата изглежда толкова млада за възрастта си все още грабва погледите на младите мъже. В момента Шер се среща с 36-годишния бизнесмен Александър Едуардс, който е продуцент.

Шер-и-гаджето-й
Източник: Backgrid

Най-накрая двойката се появи пред обективите и наистина удиви всички. Част от феновете се радват на много на необичайната двойка, други ги осъждат за разликата във възрастта им и ги приканват към здрав разум.

Затова Шер сама се обърна към хейтърите в социалните мрежи, като увери, че е наясно, че няма гаранции, че това ще е силна и дълга любов. И тя съзнателно e поела този риск, защото в истинската любов винаги има шанс да се сгреши, да не се види негативното зад светлите и ярки чувства. А в случая с Едуардс рискът е много голям.

През 2021 г. продуцентът се раздели с Амбър Роуз. Инициаторът беше самата 39-годишна моделка и актриса, която каза, че Александър Едуардс многократно й е изневерявал, по време на техния съюз той е имал връзки с още 12 жени. Но това не спряло Шер.

„Аз не ни защитавам. Хейтърите ще мразят, но това няма значение. Важното е, че сме щастливи и не пречим на никого “, каза певицата.


Основната част от нейните фенове оцениха съвместните снимки на любимата си и нейния приятел, отбелязвайки, че двойката изглежда страхотно заедно. Влюбените наистина изглеждаха щастливи, държаха се за ръце и се отнасяха един към друг с особена нежност.

Advertisement