7 жестоки истини за любовта към Рибите (написани от една от тях)

7 жестоки истини за любовта към Рибите (написани от една от тях)

Жените Риби са едни от най-интуитивните и естествено секси същества от всички зодии. Поради естеството на нашия воден знак, имаме плавна креативност, която поражда личностни черти като състрадание, съпричастност и разбиране – това са качествата на идеалния партньор, нали? Е, с изключение на няколко малки досадни качества, които имаме. Ето 7 жестоки истини за Рибите:

1. Рибите сме интуитивни и вярваме на себе си повече от всичко друго

Не смейте да лъжете жените Риби, защото тя ще разбере по-рано, отколкото си мислите. Откъде знае, че лъжете? Той просто ще го почувства в червата си, по дяволите!

Освен това Рибите усещат приближаването на опасност, така че се доверете на интуицията им и ще бъдете спасени.

2. Рибите сме много емоционални

Наистина. Очите ни винаги са искрящи, готови за поток от сълзи (това може да са емпатични сълзи).

Честно казано, това е малко досадно заболяване. Започвам да плача, щом някой до мен започне. Дори и да те мразя, ще плача с теб.

3. Пристъпите на мързел не са ни чужди

Любимото им занимание: да лежат в леглото до късно, мислейки за вечното. Няма нищо, което да обичат повече от това да прекарат нощта на дивана с купа пуканки и филмов маратон.

За предпочитане е пред всеки клуб.

4. Рибите са грижовни като никой друг

Понякога дори твърде много, но това е защото не сте им безразлични. Просто отговорете на всички въпроси, които вълнуват Рибата, например: „Взе ли ключовете? Телефона? Портфейла? Яде ли днес?“ и т.н.

В природата на зодия Рибите е да са пазители.

5. Не се боят да си тръгнат при лошо отношение

Момичетата Риби няма да се примирят с негативизма и не ще се посвенят да се да напуснат токсичните връзки или приятелства.

Никога не съм успявала да разбера как други хора могат да имат токсични връзки или приятелства с хора, които постоянно им изневеряват или не се отнасят към тях с уважение.

6. Рибите са своят най-голям враг

Самосъжалението невинаги е в наша полза. Можете да намерите Рибите да седят сами в тъмна стая, завладени от мисли за това какво може или е трябвало да бъде, или да съжаляват за това, което са казали, или да искат да направят нещо по-добро от това, което са сторили.

Ние сме най-големите си самоктирици, затова от време на време е добре да ни напомняте колко сме прекрасни.

7. Склонни са да се изгубват в собствените си творчески мисли.

И какъв е ефектът от това? Тогава Рибите изглеждат малко недостъпни.

„Леле, мислех те за кучка, преди да започна да говоря с теб“ – хората обичат да ми казват това, но се кълна, че не е вярно.

Може да изглеждаме леко студени, но всъщност сме много мили и сладки, само ако можехте да видите отвъд нашата понякога тъмна външна обвивка. Въпреки това, изведете с любов вашата Риба от пределите на нейното въображение и цялото й внимание и чувства ще бъдат насочени към вас.

Advertisement