6 зодии с най-отвратителния характер

6-зодии-с-най-отвратителния-характер

Да живееш с тях е като да седиш върху буре с барут!

Овен

Вие сте човек на действието и ви е трудно да се справите с емоциите си. В най -добрите ви дни вашият ентусиазъм и вълнение са заразни, но ако нещо ви вбеси, по -добре е хората около вас да се скрият. Ще им кажете първото нещо, което ви хрумне на акъла, колкото и да им е неприятно да го чуят.

Можете да почувствате необходимостта да направите нещо, за да изпуснете парата: да ударите с юмрук по стената или да размахвате ръце по време на гневната си реакция. Гневът ви може да е краткотраен, но кратките му изблици са опустошителни и дори донякъде плашещи, особено за онези, които са обект на вашата агресия.

Скорпион

Ненапразно се разказват легенди за гнева на Скорпион. По своята същност вие сте много чувствителен, безкористен и мистериозен човек. Въпреки че тези качества са положителни емоции, те са важни компоненти на вашия характер. Умело сдържате гнева си, докато чакате идеалния момент да го освободите. Подбирате внимателно думите си, но в същото време се стараете те да наранят нечие сърце.

Когато някой ви обиди, може да не реагирате незабавно. След като сте събрали мислите си, ще отвърнете и ще направите всичко възможно да нараните дразнителите си толкова, колкото те вас. Даже и повече.

Телец

Хората може да се изненадат от отвратителния ви характер и не се съмнявайте- те са прави. По принцип се държите спокойно и отпуснато, но когато някой започне да изпитва вашето търпение или да си играе с нервите ви, той вижда една ваша страна , за която преди това дори не е подозирал, че съществува. Вие сте търпеливи, но всичко си има граници. И когато тя бъде премината, ще отстоявате себе си докрай.

Като се има предвид, че никой не очаква такова поведение от вас, това ще обърка нарушителите ви. Прекарали сте дни, седмици и може би дори месеци, обмисляйки всичко, което ще им кажете. И не ви пука дали сте прави или грешите, защото не позволявате на никого да ви бута и да ви кара да се чувствате неадекватни.

Лъв

Родени сте под знака на Лъв не просто така – това предполага набор от определени положителни и отрицателни качества. Вие сте доста демонстративен човек и не се страхувате да правите сцени, което не е много добре, поне що се отнася до гнева ви. Вие сте уверени в себе си, но бързо заемате отбранителна позиция, ако някой ви тества или се опитва да ви унижи.

Малцина могат да ви изплашат, но това не означава, че не се разстройвате, ако някой се опита да ви засенчи или се държи неуважително. Като се има предвид, че обичате драмата, не се сдържате, когато искате да кажете на някого какво мислите за дадена ситуация.

Дева

Въпреки факта, че сте интровертен човек в своята същност, хората не трябва да подценяват вашата природа. Вие подхождате методично към живота и очакванията ви често са твърде високи за вас самите и за другите. Не отнема много време на някой да ви ядоса, но не изливате целия си гняв върху жертвата си, докато той не стъпи на врата ви.

Вие сте търпеливи, но вашето търпение не трае вечно. Внимателни сте към детайлите и когато настъпи подходящият момент, вече знаете как, без да мигнете, можете да унищожите човек. По същия начин можете лесно да изтриете някого от живота си без излишни сцени. Просто всеки, който ви пресече пътя, ще съжалява, че ви е разстроил.

Рак

Ракът е един от най-милите зодии. Но това не означава, че имате тих и спокоен нрав. По природа сте изключително чувствителен и емоционален човек, така че когато изпитате определено чувство, то напълно ви поглъща. Гневът не е изключение и често е това, което чувствате най -много.

В по -голямата си част това се случва, когато някой заплашва вашите близки – вие сте готови да умрете за любим човек и всеки, който се осмели да му пресече пътя, ще си има работа с вас

От друга страна, ако любим човек ви нарани, това е непоносимо и вие му давате да разбере. Решени сте да го накарате да се чувства по същия начин. Също така няма да му позволите да ви се разсърди, защото знаете как да манипулирате емоциите, да направите себе си жертва и да го лишите от правото да се разстройва.

Advertisement