6 качества на Телеца, които липсват на другите зодии

6 качества на Телеца, които липсват на другите зодии
Източник: Pixabay

„Телецът пак се отличи!“, шепнат гневно завистници. Но Телецът не е виновен, че Венера го е дарила с множество таланти. Освен това земният знак непрекъснато работи върху себе си и всичко, което има, получава заслужено. Какви качества отличават Телеца от останалите и му помагат по трудния житейски път?

Сила на волята 

И нека целият свят чака – Телецът никога няма да се отклони от избрания път. „Вечерята не бърза, сънят не е необходим, мога и без нови неща!“, възкликва този трудолюбив човек и действа според ясно изготвен план. Астролозите отбелязват, че той дори ще откаже страхотно парти – пийте си виното сами и като цяло не отвличайте Телеца от важните въпроси.

Честност 

Телецът никога не лъже. Искреността му пречи в живота, но любимецът на Венера никога няма да се отклони от принципите си. Земният знак не умее да мами и да използва хората за свои цели. А по някаква причина заклетите измамници гледат накриво към най-истинския представител на зодиакалния кръг – но не завиждайте, по-добре е да се опитате да бъдете също толкова честни.

Точност

Телецът не разбира хората, които закъсняват за важни срещи. Ако представител на въпросната зодия не е стигнал навреме за срещата, тогава не е Телец – той няма такива проблеми. А останалите просто трябва да си сложат куп напомняния на телефона – казват, че помага.

Консерватизъм

Че какво му е хубавото на това! – биха се засмяли любителите на всичко ново и биха тръгнали да се хвалят с новите си джаджи. И Телецът спокойно и методично постигна целта – по стария начин, придържайки се към правилата и традициите. И не се подигравайте на древния телефон на Телеца: на това устройство няма да му се изтощи батерията и ще хване връзка дори в пещера.

Упоритост

Дори и да убедите Телеца, че не е прав (чудя се как ще го направите ?), той пак ще остане на своето мнение. Е, тази зодия не обича да се признава за победена. Инатът хем пречи, хем помага да се живее – докато всички хленчат и блъскат главите си в стените, Телецът търси и намира изход.

Великодушие

Въпреки железобетонната упоритост, Телецът абсолютно не е злопаметен и не е отмъстителен. Поне ако обидата е нанесена на него, а не на някой скъп човек за Телеца. Той прощава на нарушителите и по-късно, за разлика от мнозина, не им вре носа в минали грешки с думите „А помниш ли когато ти…“.

Но това не означава, че можете безкрайно да стъпвате върху врата на Телеца: и на него търпението му свършва.

Няма нужда да въздишаме и да се оплакваме от планетите-покровители, които не са ни дали тези качества. Просто трябва да се поучите от Телеца, той с радост ще сподели своя опит.

Advertisement