5 зодии, които ги чакат големи промени в коридора на затъмнението от 25 март до 8 април

5 зодии, които ги чакат големи промени в коридора на затъмнението от 25 март до 8 април
Изображение от AstroAi from Pixabay

Проверете списъка – може би е време да започнете живота си от бял лист!

Първото лунно затъмнение за тази година е на 25 март! Заедно с това лунно затъмнение ще започне важно енергийно събитие – коридорът на затъмнението.

За мнозина този период ще бъде труден: ще дойде времето на кармичните уроци и духовното израстване. Но тези 5 зодии трябва да изчакат коридора на пролетното затъмнение, защото той ще донесе със себе си големи промени в живота!

Коридорът на затъмненията е кратък период, през който едно след друго се случват две затъмнения, слънчево и лунно. Това явление обикновено се случва веднъж на всеки шест месеца и следователно нашите решения и действия през този период ще повлияят на следващите 6 месеца.

Този път коридорът на затъмнението започва с лунно затъмнение във Везни и завършва с пълно слънчево затъмнение в Овен. Време е да се замислите!

Енергията в началото на коридора на затъмнението ще насочи вниманието ни към проблеми в общуването и отношенията с приятели и близки. И в края на този период ще имаме енергията и смелостта да реализираме потенциала си.

Най-големите промени обаче предстоят за тези 5 зодии!

Стрелец

Коридорът на затъмнението ще започне във вашия 11 дом, Стрелци! Време е да разширите кръга си от приятели и да създадете полезни връзки. Нови възможности могат да възникнат чрез социалните мрежи или „от старо приятелство“. Бъдете отворени за комуникация!

Краят на коридора на затъмнението ще ви помогне да постигнете целите си: активната енергия на друг огнен знак ще бъде по-благоприятна за вас от енергията на Везните.

Риби

За представителите на зодия Риби е настъпил моментът за промени във финансовия сектор. Преосмислете подхода си към материалното богатство – и до края на коридора на затъмнението ще се появи нова възможност за развитие!

Вашата енергия се променя и хората около вас го забелязват: хубав малък „подарък“ от Венера и Марс в Риби. Позволете на околните да ви помогнат във важните дела и ще достигнете напълно ново ниво на близост с любимите си хора.

Телец

Лунното затъмнение във Везни ще премине през вашия 6-ти дом, Телци! Трябва да обърнете внимание на вашите навици и отношение към здравето. Напоследък може да сте се чувствали „не на място“: времето лети твърде бързо и животът сякаш минава покрай вас.

Време е да се откажете от тези навици, които вече не са полезни! До края на периода на затъмнението ще имате енергията да въведете нещо ново в живота си – използвайте тази енергия разумно и ще получите дългоочакваните плодове от труда си.

Везни

Не се страхувайте да приоритизирате нуждите си, Везни! Запомнете конфликтните ситуации, които могат да възникнат в края на март – те ще хвърлят светлина върху отношенията, в които няма баланс. Важен цикъл, който започна през октомври 2023 г., също е към своя край. Спрете и погледнете промените, настъпили през този период.

Коридорът на затъмнението е идеалното време за духовно „прераждане“, Везни!

Овен

Предстоящият коридор на затъмнение няма да е от най-леките за Овните. Водени сте от Марс, планетата на действието, но в този момент той ще бъде в Риби – не най-активният знак от зодиака.

Насочете енергията си към опознаване на себе си! Коридорът на затъмнението ще хвърли светлина върху онези обстоятелства, които възпрепятстват вашето духовно и финансово израстване. Преосмислете значението на тези обстоятелства: наистина ли сте щастливи с определени хора? Носи ли ви удоволствие тази работа?

Възползвайте се от този период, за да изчистите живота си от пречките пред растежа – и няма да се познаете след 6 месеца!

Advertisement