5 женски зодии, които привличат мъжете с неизвестна сила

5 женски зодии, които привлиат мъжете с неизвестна сила
Източник: zen.yandex.ru

Забелязали ли сте, че има жени, около които мъжете винаги се въртят? С какво тези жени са такъв магнит?

Жените са различни: спокойни или експлозивни, прикрити или открити, страстни или „студени“. С една дума, жените са толкова различни една от друга, че на мъжете определено им е трудно! Астролозите посочват 5 жени, които привличат представителите на силния пол като магнит:

Скорпион

Удивителна смесица от интелигентност, харизма и необичайна красота – това е тайното оръжие на Скорпион, пред което никой мъж не може да устои. Щом видят тази жена, считайте, че са си изгубили ума. Скорпиокните знаят как да влюбват в себе си от пръв поглед!

Телец

По отношение на покоряването на мъжете, жените Телец приличат Скорпионките. Представителките на зодия Телец се отличават с изкушаващпоглед, както и с уникален вкус към дрехите. Мъжете обичат всичконеобичайно, което привлича погледа им.Телците са точно такива – привлекателни, уникални.

Лъв

Лъвицата е истинска кралица. Нежен поглед, изправен гръб, походка с поклащане на бедрата. Излишно е да казвам, че мъжете, които са безразлични към нея, просто не съществуват в природата… Тя знае собствената си стойност, така че рядко някоя жена може да й бъде съперник.

Близнаци

Женате, родена под знака на Близнаци, винаги е различна. Днес тя е сладко момиче, утре е хищна жена. Мъжете обичат всичко ново и мразят рутината, така че с Близнаците животът им се превръща в ежедневен празник.

Риби

Рибите са деликатни, нежни и чувствителни натури, които се нуждаят от силен партньор в живота. Мъжете по природа са защитници и спасители, те трябва да защитават жените. Рибите са идеални за такъв кандидат.

Advertisement