5-те най-магнетични женски зодии. Кралиците на този свят!

5-те най-магнетични женски зодии. Кралиците на този свят!

Има жени, които притежават вътрешен магнетизъм, ненадминат чар, който подлудява мъжете. Те включват представителките на тези пет зодии.

Те могат да накарат всеки да направи безумни постъпки. Те разбиват сърца и осъзнават собствената си сила. Те са истинските кралици, които имат власт над този свят. И така, ето кои са петте фатални жени според зодиакалния знак.

5 място – Везни

Жената Везни създава впечатление за тихо, скромно и послушно момиче, но това е само измама. Везните са от онези, които „лежат тихо, но спят здраво“.

Цялата тази скромност, доверчивост, лекота е обикновена маска, под която се крие жесток дявол. Тя игриво и със смях ще ви омагьоса, ще ви примами в капана и ще ви накара да изпълните всичките й капризи. Това е много коварна жена, от която не знаете какво да очаквате. Защо така? В арсенала й са хитрост, интуиция, сълзи, ласкателство и манипулацията – оръжията на един истински хищник, с които тя постига целите си.

4 място – Овен

Кипящата енергия на Овена я тласка към импулсивни действия. Любовта й е огън, след която остава само пепел. Ако тя ви набележи, шансовете ви да бъдете спасен са пренебрежимо малки.

Тя отлично усеща ситуацията и знае как да се приспособи: докато си играе с вас, тя ще бъде най-добрата. Харесвате ли кучки и истерични жени? Тя ще стане такава. Обожавате ли нежните и даващите семеен уют? Тя е точно това. Вдъхновяват ви лу ди и рискови жени? Да, става въпрос за нея. Жената Овен може да бъде различна и повярвайте, ако ви поиска, завинаги ще й предадете сърцето си.

3 място – Телец 

Жената Телец притежава вродена харизма, мъдрост, мощна енергия, развита интуиция и неземна красота. В тълпата от мъже може лесно да идентифицира потенциална жертва и да не се поколебае. Около нея има много почитатели и обожатели, но тя избира само този, който успее да събуди страстта в нея. Жената Телец се нуждае от един поглед, за да очарова мъжа и една дума, за да хвърли света в краката й.

2 място – Лъв

Лъвицата е горда жена, която търси достоен партньор. Тя никога няма да погледне обикновен мъж. До нея може да бъде най-малкото крал – красив, самоуверен, целеустремен лидер. Тя не играе роля: гордостта, арогантността и кралските нрави са в кръвта й. Уникалната черта на Лъвицата е богатият вътрешен свят и женското начало. Тази жена добре осъзнава отлично своите способности и ги използва перфектно.

1 място – Скорпион

Скорпион е жена, която е подвласнта на унищожение и прераждане. Тя има неограничена женска сила и колосална енергия. Само с един поглед тя е в състояние да предизвика вълнение, страх, любов, омраза, болка, страст. Дори мъжът Скорпион трудно може да устои на нейните прелести. Такава жена лесно привлича мъжете и ги контролира. Тя е съблазнителна и в пола, и в спортен клин, тъй като истинската й същност не може да бъде скрита.

Advertisement