5 неща, които Девата не понася

5-неща,-които-Девата-не-понася

Представителите на тази зодия са доста особени, няма какво да се лъжем. Те непрекъснато анализират хората около себе си, а мотото им е: „Три пъти мери, един път режи“. Девите са големи перфекционисти и критикуването е втората им професия. Но кои са нещата, които представителите на тази зодия не могат да понасят толкова много, че това ги побърква до мозъка на костите?

1. Граматични грешки

Девите не понасят граматически, правописни и говорни грешки. Умеят да коригират и критикуват събеседниците, докато не се научат да се изразяват правилно. Няма шега с тях.

2. Хаосът

Членовете на тази зодия са много педантични и организирани, така че полудяват от безпорядък и дезорганизация. Те не могат да функционират в среда, в която всичко не е на мястото си. Те дори аранжират чорапите си по цветове, а целият им дом е подреден като аптека.

3. Безотговорност 

Безотговорните и несериозни хора са трън в очите на Девите. Те държат на точност и прецизност, а ако закъснеете с 5 минути, ви предлагаме да се въоръжите с добри аргументи, иначе като се появите, критиките няма да имат край.

4. Разсипничество

Смята се, че Девите са малко стиснати. Но това не е така. По-скоро те са организирани и в рапределянето на парите и знаят как да разпределят финансите си за харчене. Обичат да спестяват и са добри в това. Преди да купят нещо, те добре обмислят дали наистина ще им трябва. Именно заради отговорността си в харченето на пари те полудяват от хора, които купуват ненужни неща.

5. Повърхностност

Като перфекционисти, те се опитват да изпълняват всички задачи по най-добрия начин, като дават най-доброто от себе си. Веднъж започнали нещо, не спират, докато не го завършат. Поради това те трудно си сътрудничат с хора, които вършат нещата повърхностно и хаотично.

Advertisement