5 качества на Овена, които отчаяно липсват на другите зодии

5 качества на Овена, които отчаяно липсват на другите зодии

Овенът ненапразно е първият знак в зодиакалния кръг. Все пак той е най-добрият. Е, ако някой се съмнява, нека си спомни – не толкова отдавна завиждахте на Овена и копнеехте и вие да има характер като неговия. А сега нека помолим Овена да се изкачи на пиедестал и да покаже качествата на огнена личност.

Качество 1: Авторитет

Овенът е командир и това не се обсъжда. Той е роден под егидата на планетата, кръстена на бога на войната. Марс е дарила Овена със сила на волята, лидерски маниери и дарба за убеждаване.

Качество 2: Амбиция

Овенът трябва да бъде първи винаги и във всичкп. Ако имате идея да изпреварите Овена, направете го в същия момент, за да не страдате. Овенът няма да търпи конкуренция.

Но и няма да използва нечестни методи на борба – Овенът ще призове стихията си и ще изгори всичко, което му пречи да постигне желания резултат. Овенът не е единственият толкова амбициозен, но останалите са просто деца (които могат да се похвалят с победи в пясъчника) в сравнение с него.

Овенът е амбициозен и това е силата му.

Качество 3: Искреност

Овенът не може да лъже. Не е необходимо и да хитрува – достатъчно е да погледне лошо и да изрази мнението си. Сега се опитайте да започнете спор. Защо не спорите, къде отидоха убийствените ви аргументи? А, разбирате, че Овенът е прав. Е, поне задайте въпрос на любимеца на Марс (само не се обиждайте от откровения отговор).

Качество 4: Находчивост

Кой взе всички идеи, които витаеха във въздуха – Овенът. Овенът се отнася към всяко нещо със сърце. А това, че нещото може да му омръзне още на другия ден е друга тема.

Овенът винаги намери приложение за талантите си. Огнената зодия не се страхува да импровизира – много от нас биха искали със същата лекота да се забъркват в приключения и екстремни приключения.

Казват, че Водолеят е най-креативният знак. Аз не съм съгласен. Всички мои приятели Овни са непрекъснати генератори на идеи. Вярно, липсва им постоянство, те са много импулсивни: решили са нещо, минута по-късно вече са започнали да го правят, ден по-късно са се уморили.

Качество 5: Непринуденост

Роден под стихията на огъня, той използва този дар максимално. Овенът може да се сравни с горски пожар, който няма да спре, докато не изпепели всичко, което се изпречи на пътя му. Любимецът на Марс е непринуден и на повечето зодии им липсва именно тази лекота. И докато останалите седят на дивана и чакат да бъдат поканени на пътешествие, Овенът излиза и тръгва по света.

Вместо да му завиждате общувайте с това огнено създание – изведнъж може да се научете да обичате живота така, както го обича Овенът.

Advertisement