5 качества на Козирога, които липсват на другите зодии

5-качества-на-Козирога,-които-липсват-на-другите-зодии

За Козирозите може да се каже много – те са и капризни, и упорити, и твърдоглави. Но всъщност ще кажете само това, което самите земни създания ще ви позволят да кажете – Козирозите са свикнали с ролята на сиви кардинали и умело контролират околните. Те имат много скрити (и очевидни) таланти, които толкова много липсват на други зодии. Ето с какви качества се гордеят любимците на Сатурн.

Качество 1 – Целенасоченост

Астролозите смятат, че най-заслужава да се завижда на безпрецедентната целенасоченост на Козирога. Няма нищо невъзможно за този човек (ако реши така). Козирозите казват – виждам целта и вървя към нея.

И въпреки всички трудности, условности и други обстоятелства, Козирозите ще пробият път, каквото и да им струва това.

Качество 2 – Търпение

Обиждат ги, засягат ги, не ги забелязват. А Козирогът не трепва. Но не бива да мислите, че Козирозите не чувстват нищо – напротив, чувстват. И е крайно време да им издигнат паметник на търпението.

Качество 3 – Консерватизъм

Ще си кажете, каква е ползата от това качество? Но можете да видите много предимства. Козирозите не обичат иновациите? Но пък ценят традициите и умело използват опита от миналото. Козирозите не са любители на експериментите? Но пък не извършват необмислени действия и се учат от другите, а не от собствените си грешки.

Качество 4 – Пестеливост

Да, да, пестеливост, а не скъперничество. Козирозите никога няма да останат „на червено“ и във всеки момент могат да бръкнат в скривалището, където са спестяванията им. Любимците на Сатурн не се къпят в злато, но винаги имат пари за черни дни.

Качество 5 – Потайност

Да не се бърка със затвореност (въпреки че и тя е налице). Козирозите не споделят своите тайни, но в същото време умеят да пазят тайните на другите. Опитайте се да изкопчите от тях някаква ценна информация – Козирозите няма да кажат нито една излишна дума при мъчения.

Advertisement