5 качества, които правят Скорпиона по-добър от всяка друга зодия

5 качества, които правят Скорпиона по-добър от всяка друга зодия

„Скорпионът е вълшебен, Скорпионът е най-добрият.“ Спрете да го хвалите, и без това той няма проблем със самочувствието си. За своите таланти тази зодия трябва да благодари на елемента Вода и планетата Плутон. Скорпионът е получил някои качества още с раждането си, но продължава да ги развива упорито.

Качество 1 – хладнокръвие

Цунами, лавина, експлозия във фабрика за макарони – Скорпионът само ще повдигне вежда и ще продължи да пили невъзмутмо ноктите си. Никой няма да разбере, че вътре в него бушува буря – да, представете си, Скорпионът понякога също се плаши.

Но маската на спокойствието никога няма да падне. Ето и обяснението защо Скорпионът почти винаги печели на карти – майстор е на блъфа.

Качество 2 – „компютърна“ памет

Скорпионът може да няма един контакт в телефона – и защо, защото е в състояние да запомни хиляди номера. Ето кой е учил добре в училище – Скорпионът може да измъкне от главата си всяка историческа дата, правило за правопис или стихотворение.

Не завиждайте толкова силно – Скорпионът ви помни и ще ви познае, дори и да минат много години.

Качество 3 – страст

Не вярвайте на хладнокръвния външен вид на Скорпиона – това е измама. Трудно се среща по-темпераментна зодия вече не се среща. Той може да мрази силно и да гори от любов също толкова силно. Подобна чувственост не се дава на всеки – Скорпионът се раздава без остатък. И човекът, към когото не е безразличен, и каузата, която е избрал.

Качество 4 – дарбата да убеждава

„Помисли си!“ – ще чуете вие ​​и веднага ще замръзнете под погледа на Скорпиона. И след това направете всичко, което нарежда властния представител на Плутон. И дори не се опитвайте да се съпротивлявате. Скорпионът може да вдъхнови всичко и всеки, като талантливият маниулатор дори няма да отрече, че ви манипулира.

Качество 5 – бунтарство

Скорпионът винаги върви срещу системата и не спазва правилата – скучно му е да живее по чужди заповеди. Но най-интересното е, че водната зодия не доказва нищо на никого. Той го прави, защото така е правилно (е, според него).

Скорпионът е обичан, Скорпионът е мразен, на Скорпиона завиждат. Скорпионът е просто талантлив и влага душата си във всичко, което прави.

Advertisement
Фейсбук коментари