4 женски зодии, които стават ужасни, щом са в лошо настроение

4 женски зодии, които стават ужасни, щом са в лошо настроение

Истината и само истината! Тези 4 женски зодии са наистина ужасни, когато са в лошо настроение. Когато тези дами не са на кеф, по-добре е да не ги доближавате. Но в добро настроение те са истински ангели. И така, кои жени според хороскопа са наистина ужасни в лошо настроение. Може би и вие сте в списъка?

На първо място, разбира се, e Скорпионът.

Тези жени са наистина прекрасни и по-добри от всички останали жени. Но само когато са в положително настроение. Ако нещо ги е ядосало, могат да ви погледна така, че да усетите лед отвътре.

Умният човек просто не ги закача в това им състояние. Ако го направите, винете себе си, предупредени сте. Никой с здрав ум не би искал да повтори тази грешка.

Ако жената Скорпион пък плаче пред вас, значи ви е оказано най-висша форма на доверие.

На второ място са Лъвиците.

Гневът им може да изпепели всичко наоколо. Което понякога обичат да правят. Те никога не се уморяват от експлозивни емоции. Напротив, така презареждат

Ако видите, че Лъвицата е в лошо настроение, тогава се отдалечете. В противен случай просто ще бъдете погълнати морално. Ако Лъвицата плаче, тогава е време да поднесете подарък и думи на извинение.

На трето място са Водолеите.

Истински дами – те могат дълго време да не показват лошото си настроение Но ако успеете наистина да ги ядосате, бъдете сигурни, че това е последното нещо, което ще си спомняте.

Следва мъгла. Ако тя плаче пред вас, бъдете готови да й предложите истинско решение на нейния проблем.

На четвърто място са Раците.

Ако видите кротък ангел, не се заблуждавайте. Този ангел има и тъмна страна. И повярвайте ми, Жокерът е аматьор  в сравнение с нея.

Ако имате нещастието да видите нейната сенчеста страна, то това е нещо, което никога няма да забравите. Раците често плачат. Всичко, което трябва да направите, е просто да й налеете горещ чай и да слушате.

Advertisement