4 женски зодии, които побъркват всички мъже

4 женски зодии, които побъркват всички мъже

От жените, родени под тези зодии, мъжете полудяват. И въпреки че всяка жена е необикновена по свой начин, тези дами наистина са о-хо-хо!

СКОРПИОН

Скорпионката би могла да напише книга за това как трябва да се ходи, да се говори и да изглежда една жена, когато очарова мъж. Тя е много очарователна. Само напълно безразличен мъж няма да реагира на страстта в нейните очи и гласа й. Без да издава звук, тя може да говори за любовта на всички възможни езици.

Когато срещне привлекателен мъж, жената Скорпион знае как да го различи от тълпата и това се случва много преди той да има време да забележи някоя друга жена. Няма смисъл да й се противопоставяте.

Нямате избор срещу нейната неустоима сила. Големите й хипнотични очи ще задушат всяка вола за съпротива. Мъжът ще разбере как се чувства нещастният заек, който е хипнотизиран от кобра.

Тя не обича скучните партньори. Където и да отиде, Скорпионката обича да пътува първа класа, затова най-добре се усмихвайте и плащайте. Ако сте шокирани от нейния начин на боравене с пари, не го показвайте, в противен случай и  вие, и вашите пари скоро ще бъдете забравени.

Нейната енергия е достатъчна за няколко жени. Тя обича да работи усърдно и да се забавлява добре. Каквото и да прави, тя е склонна към излишък. С нея никога няма да ви омръзне, но може да искате по-спокоен, уравновесен живот.

Към любовта тя се отнася сериозно. Точно като мъжа от този знак, тя е много страстнба. Страстта й към живота съществува независимо от мъжете. Ето защо те не са в състояние да й се противопоставят, а се стремят да я подчинят. Но дори и да успеят, мъжете трудно могат да проникнат в тайните дълбини на скритата й чувственост.

Жената Скорпион може да бъде верен любовник, който ще ви защитава пред другите, ще се бори за вас в най-трудните условия, без да й пука за мнението на другите. Не отстъпвайте и не се отказвайте, иначе енергията й ще се обърне срещу вас.

БЛИЗНАЦИ

Тя може да замести цял харем. Десет различни жени трудно ще се състезават с нейната виртуозност. Подобно на джина от бутилката, тя ще изглежда различна всеки път, карайки ви да се възхищавате, да изпитвате мистерия и да попадате в плена на нейния чар.

Тя е в състояние да привлече вниманието на всеки, тъй като е прекрасен събеседник, остроумен и очарователен. Освен това жената Близнаци е внимателен слушател, който ще се интересува от вашите проблеми.

Разкажете й за вашите намерения, желания, притеснения и се пригответе да изслушате отговорите. Близнаците обичат да анализират ситуациите, да търсят мотиви и да предлагат съвети.

Тя ще направи всичко възможно, за да зарадва приятелите си. За всички свои приятели тя изглежда сладка и мила, но никой няма права върху нея.

Жената Близнаци непрекъснато търси нови възможности за своята летлива енергия. Тя е готова да отиде навсякъде веднага, без да претегля плюсовете и минусите и често е в състояние да вземе важни решения също толкова бързо, без да мисли. Тя разчита повече на своите рефлекси, отколкото на преценката.

Тъй като е много емоционална, жената от зодия Близнаци може да изсвири цялата гама, докато останалите имат време да изсвирят само три ноти. За нея обаче е трудно да се подчини на една емоция, както и да се ограничи до един любовник, една работа, един план.

Не се опитвайте да я обвържете. Тя има свободен дух, не е подходяща за птица в златна клетка. Нищо не я развеселява както когато пристигне на място, което обича, или, напротив, когато си тръгне от омразно. Това важи и за хората.

Тя се нуждае от умствена съвместимост с партньора, няма да се съгласи на неравностойно положение. По-вероятно да бъде бизнес дама, отколкото домакиня. Вярно е, че който и от тези пътища да предпочете, Близначката ще се справи отлично със своите задължения. Ако обаче действа против собствената си воля, бързо ще се провали.

ЛЪВ

Лъвицата е постоянно на показ – красиво бижу върху витрината, в което всички минувачи замръзват от възхищение. На важно социално събитие тя ще бъде най-добрата украса. Въпреки че временно е зад кулисите, тя се чувства като звезда, която чака да се представи пред възхитената публика.

За нея няма нищо по-важно от мъжете, които са увлечени от нея и изразяват своята наслада. В същото време самата тя невинаги е очарована.

Жената от зодия Лъв трябва не само да заема важно място в живота на партньора си, но и да бъде единствената. Тези ограничения обаче не се отнасят за нея. Тя иска да остане напълно свободна, за да си избере нова жертва. Обикновено това не отнема много време, жертвата охотноидва насреща. Жените Лъв са най-известните ловци.

Тя обича хората, но е егоистична. Предпочита да доминира, но е уважавана. Често възприема проблемите на другите само през призмата на собственото си „аз“.

Тя е нетърпелива, непредсказуема, привлекателна. Емоциите й обикновено са повърхностни. Тя често е влюбена, но рядко е в състояние да обича. Лишена е от способността да се подчинява на друг човек.

Ако връзката стане твърде удобна, тя започва да мързелува и приема всичко, което се случва в леглото, за даденост. В резултат на това огънят, който тя запали във всекимъж, угасва. А без обожанието, от което се нуждае, нейните собствени интимни желания постепенно умират.

Тя е отдадена на тези, които я обичат, но ако привързаността към нея изчезне, тя си отива. Лъвицата често може да се окаже въвлечена в „любовен триъгълник“.

Тя се смята за твърде идеалистична, затова често изпитва разочарование. Често обича „грешния“ човек или отхвърля „необходимия“ човек поради твърде високите си изисквания в любовта.

Тя има рядък талант да провокира собствените си нещастия.
Лъвицата е безгрижна към парите. Обича да ги харчи и най-вече за себе си. Това е същество, което обича лукса, следователно предпочита партньор, който може да го осигури.

Винаги се отдава на собствените си слабости. Често посещава фризьора, купува си предизвикателни дрехи, обича бижута и кожи. Едно от любимите й хобита е постоянно да украсява дома си. Отлична домакиня, тя е в състояние да забавлява гостите, като ги обгражда с внимание и грижа.

Другите жени й завиждат, защото всички привлекателни мъже са  около нея. Тя привлича мъжете, може би защото смята, че е справедливо те да й въздадат справедливост. Ако тя се усмихне на мъж, това може да бъде измамно, защото не винаги означава, че го е харесала. Лъвицата постоянно се нуждае от възхищение и ще флиртува с всеки, за да го постигне.

Мъжът до нея не бива да й дава възможност за секунда да се съмнява, че тя е слънцето на неговото небе. Неприемливо е. Не е честно? Разбира се. Обаче е така. И мъжът, който проявява интерес към нея, трябва да се научи да живее по тези правила.

ВОДОЛЕЙ

Тя не обича да я виждат като сексуален обект. Има високи изисквания, които не бива да се подценяват и любимият й трябва да се отнася с дължимото уважение.
Не обича да я пришпорват. Ако сте на първа среща, не очаквайте да завърши в леглото, защото няма да стане.

Втората среща също е малко вероятно да ви отведе до нейната спалня. Щеще трябва да я убедите, че не я искате само за една нощ. Жената Водолей е чувствена и има много силен интелект. Живее предимно с ума си.

Приятелите я вдъхновяват. Тя обича партита и хора, чувства се чудесно в обществото и винаги е готова да приеме покана в последния момент от някой, когото харесва. Предимно честна и открита, тя не знае как да лъже, защото не иска да бъде фалшива. Ако обича някого, обикновено отваря душата си за него, често не съвсем уместно.

Водолейката посреща с радост всяка нова възможност, поема отговорност за нови неща, защото чувства, че ще постигне всяка цел, ще изпълни всяка поверена й задача.

Тъй като е много умна, иска да се опита в различни области, да разбира мотивите, които движат хората и тогава обикновено нейните начинания са успешни. Тя е добра в работата в екип, а Джон Рокфелер неслучайно казва, че ще плати повече за това качество, отколкото за всяко друго.

Тя е истински хуманист, много се притеснява за световните проблеми. Потърсете я на фронтовите линии в битката за социална справедливост и няма да я видите сред победените.

Жената Водолей е чувствителна към страданията на другите. Тя обаче не изисква любов и разбиране в замяна на усилията си.

Освен това тя е човек, който има смелостта да се изправи до край в името на собствените си убеждения. Ако планът й се провали, няма да изпадне в депресия, защото знае, че се учи от грешките си. Струващото си дело, ковто завършва с провал, за нея означава повече от малкото, в което е постигнала успех, тъй като това е призив да опита с всички сили отново.

Макар да е очарователна, забавна и находчива, понякога може да бъде инатлива. Например много жени Водолей вярват в окултното и няма да можете да ги разубедите. Ако са сигурни в нещо, няма да бъдат объркани от никакви аргументи или дори факти.

Тя обича красивите неща, включително човешкото тяло. По-добре не забравяйте да й правите комплименти за фигурата. Тя трябва да бъде ценена. Тя е необичайно спретната. Тя може да бъде упорита, нервна и ако е разочарована от нещо, намусена.

Друг недостатък е склонността й към високи разходи и екстравагантни лични удобства. Разбира се, тя няма да се съгласи, че това е недостатък. Тя не харесва хора, които са заети само с паричните си проблеми, като ги смята за дребнави. За нея единственото важно нещо в парите е това какво можете да си купите с тях.

Advertisement